... všetko o BMW ...
Jejtyno napísal:Hošanci otazka do pléna. Kto vie, vedel by odstranit kontrolu dpf a jeho regeneraciu? Preflashovat jednotku
PeqpeK napísal:panko sa chce pohrat s DDE? :) v sucasnej dobe je to dost dobry kseft tak pochybujem, ze by ti to sem niekto napisal keby to aj vedel :)
ale myslim, ze kazdy lepsi chiptuner by to mal vediet spravit, v podstate je to len zmena nejakeho parametru v mape
Lesky napísal:Chalani, najde sa tu niekto v BA a okoli kto dokaze updatnut idrive? obcas sa mi stane ze mi to zamrzne a uz ma to celkom nasiera, docital som sa ze sa updatom tento problem da vyriesit tak by som to rad podstupil
Mam e61 530xD 2006
Diki
jaroslav12 napísal:Chlapi zhanam E-sys na F-rady.Neviete pomoct?
Le Gend napísal:Otazka na skusenejsich:
V E90 mi MULF (bluetooth) modul nefungoval dobre s novym mobilom, preto som mu chcel updatnut firmver. Vo WinKFP som vybral modul ULF60, zadal som VIN, startol programovanie. Ukazalo mi, z ktorej verzie ULF60, do ktorej (najnovsej) mi to ide updatnut, zatial vseko OK. Kluc som mal strceny v aute, zapalovanie nebolo zapnute (kontrolky nesvietili). Programovanie sa zacalo, po minute mi vyplo radio, potom sa zaplo, potom zase vyplo, ale po asi 5 minutach (asi 4% progress updatovania) sa mi spustili stierace a WinKFP vyhodilo chybu, ze ECU funkcia neplatna. Vybral som kluc, auto este vyhodilo chybu, ze nefunguje zamok volantu a ze asi nenastartujem, ale po zasunuti nastastie vstko funguje, az na ten MULF. Ten uz nebavi a ked ho skusam precitat cez NCS, vyhodi sa chyba, ze "ECU diagnose mode".
Spravil som niekde chybu ? Je normalne to zapnutie stieracov atd, ked s MULFom vobec nesuvisia ?