nezvyknem sem pisat ohladom toho ako kto jazdi, uz som si zvykol na roznych vodicov a styl jazdy ale takeho "vodica" ako som vcera stretol a zhodou okolnosti jazdil na BMW som uz dlho nestretol.
Neviem ci je z klubu ale ak ano a takto jazdi bezne tak sa hanbím aj za neho.
Vcera poobede si idem z Podunajskych biskupic okolo Seatu a OMV (nesiel som pomaly, lebo este som si nadchazal do zatacky cez odbocovaci a uz sa tlacil medzi mna a obrubnik) tam ma prvy raz obehol cez plnu ciaru, kto pozna vie ze tam moc miesta nie je, nasledne cez 2 pruhy a ciarovany ostrovcek sa dal do laveho pruhu.
Zastavime na semaforoch pri Ruzinovskomm cintorine, povodne isiel v lavom pruhu, ale kedze sa asi ponahlal tak to supol cez 2 pruhy do praveho, ktory ide do prievozu alebo na cintorin. Na zelenu vyrazil s plynom na podlahe spokojne obehol vsetkych co stali na semafore a zase cez 2 pruhy do laveho.
Najviac ma pobavilo, ze ako sme sa blizili na semafor ako sa odbocuje na obchvat smerom na pristavny most tak tam stal na cervenej tak som vam ho odfotil.
A to este nebolo vsetko, ak si vsimnete v lavom pruhu to c63 AMG v uprave Vath , tak po bliknuti zelenej sa hned za semaforom preradil do laveho a zacal sa na heho tlacit

, ten ho hore na moste pustil, lebo asi tiez nechapal
To som vsetko videl pri rychlosti 60-70 km/h, on musel ist 2x tolko :)
Ak sa stalo nieco neocakavane , napriklad bol ohrozeny niekoho zivot a preto sa pohahlal tak ok, nic som nenapisal ale asi to tak nebolo, lebo to by som isiel aj na cervene a necakal by som a nebrzdil nikde .