... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Re: Ceny aut v bazare

Štvrtok, 19. Septembra 2013, 20:05

keď sa to tu už tak slušne zabehlo. . .

http://bmw-rad-7.autobazar.eu/740-d-at-id4619655.html

akože pekný individual, ale cena dosť prestrelená, možno tak za polovicu, hlavne že bolo zozadu slušne buchnuté
http://imgupload.sk/viewer.php?file=i0o ... ce6brs.jpg
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 19. Septembra 2013, 21:51

Ceny E38 nejako nesledujem, ale tato je hodne divoka...ci?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Pežot

Štvrtok, 19. Septembra 2013, 21:52

Za to už pomaly kúpiš od Vomacka jeho chujovinu bezdušovú :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale tá cena je dobre mimo ... [-(

upir156
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 19. Septembra 2013, 21:55

Možno je k autu 10k v kufri.

Borisss

Štvrtok, 19. Septembra 2013, 22:11

E38 740d je urcite unikatne auto, resp. motor. Treba vsak dodat, ze je na to velmi dobry dovod. :mrgreen:

Pežot

Štvrtok, 19. Septembra 2013, 22:21

Borisss napísal:
E38 740d je urcite unikatne auto, resp. motor. Treba vsak dodat, ze je na to velmi dobry dovod. :mrgreen:

To sú len bájky ... a mýty starého Rúfusa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

banned
Autor témy

Štvrtok, 19. Septembra 2013, 22:51

Tak akoze nejak extra buchanec to neni, len to tak zle vyzera kvoli tomu skrcenemu veku kufra, skor ten zadny lavy blatnik potlaceny na stlpik... Ale to je jedno, predajca aspon nepise, ze nikdy burane, aspon nieco... Mna pobavili tie kilometre, auta tohto typu a hlavne v tej cene, v ktorej sa predavali ako nove 100k musia natocit za prvy 1/2 roky svojej existencie... Cena samozrejme ulet najvacsi, podla mna kazdy kto na to klikne sa smeje a ma majitela na posmech.

Ale mali by sme tu riesit auta predavane len v sekcii predaj aut tu na klube, lebo to by sme sem mohli dat polku inzeratov z AB a komentovat ich, lebo takych, co su mimo realitu je fakt dost...
banned... ...connecting people :)

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 19. Septembra 2013, 23:37

banned napísal:
Tak akoze nejak extra buchanec to neni, len to tak zle vyzera kvoli tomu skrcenemu veku kufra, skor ten zadny lavy blatnik potlaceny na stlpik... Ale to je jedno, predajca aspon nepise, ze nikdy burane, aspon nieco... Mna pobavili tie kilometre, auta tohto typu a hlavne v tej cene, v ktorej sa predavali ako nove 100k musia natocit za prvy 1/2 roky svojej existencie... Cena samozrejme ulet najvacsi, podla mna kazdy kto na to klikne sa smeje a ma majitela na posmech.

Ale mali by sme tu riesit auta predavane len v sekcii predaj aut tu na klube, lebo to by sme sem mohli dat polku inzeratov z AB a komentovat ich, lebo takych, co su mimo realitu je fakt dost...

Vidis aky si s prepacenim blbec? ty sa bavis na tych kilometroch a ja zasa na tvoji reciach. A ja tvrdim ze to auto (740d) ma naozaj tieto kilometre co vidis, neuveritelne vsak? Vychadzas z nejakeho svojho blbeho pevneho prepoctu alebo vzorca rv vs. km a rozdavas svoju "mudrost" z domu cez klavesnicu pocitaca tuto ludom na zaklade par rozmazanych obrazkov. To auto je to totizto "leziak".
Bol som u tej pani pred par mesiacmi na objednavku, vybrat budiky z auta, lebo som na nich mal opravit vypadane pixely (co ja chyba vsetkych tychto aut). Auto ma povodne kilometre. O tej buracke nic neviem, ale tie kilometre su prave a viem to dokazat technicky (nie servisnymi knizkami a ani recami). Totizto eprom pre ulozenie km v budikoch je povodna. Ta sa neda prepisat konvencnym sposobom a keby sa s nou manipulovalo, bola by z nej odstranena specialna ochranna vrstva vosku. Je to pamat s inkrementalnymi registrami ktore sa nedaju prepisat nizsou hodnotou. Pre zmenu km je nutnost pouzit novu pamat s 0km a do nej naprogramovat pozadovane km. A to vyzaduje manipulaciu s nou a odstranenie specialnej vrstvy a tak isto samozrejme rozobranie budikov. Tieto budiky su povodne a takato manipulacia tam nebola. Aj ked som sedel v tom aute, jeho stav tym km zodpovedal a to viem o autach kusok viac ako ty (aj ked to vyzera, ze ty vies z kazdych, hoci aj fotiek v rozliseni 10x10 pixlov posudit vseto).
Tym nenarazam na tvoje komentovanie cien aut, ale nato, ako rychlo vies konstatovat stocene kilometre na zaklade par udajov z inzeratu a potom si tu vylievas svoje hlody vo velkej sebaistote... a pritom to vsetko moze byt inak.....
Samozrejme cena je totalna hlupost, s tym suhlasim. Ale aj viem preco. Ta majitelka je starsia pani ktora ma obchod s chlastom, naozaj velmi prijemna osoba s dobrym vystupovanim, a to auto podla toho co som sa s nou bavil, maju uz dlhy cas, jazdil na tom obcas jej syn ale obaja su uplne vymleti v tychto veciach okolo aut, nemaju ziadny predstavu aku realnu hodnotu ma toto auto, tak tu cenu museli strelit totalne od brucha....... Proste ako keby som ti dal ruske kolo a povedal ti ho ze predaj to a ty by si nemal sajnu co zato pytat. Urcite to niesu nejaki autickari a ani spekulanti, pani ocividne nevyzerala, zeby bola nesolventna, alebo sa potrebovala na niecom nabalit. Jednoducho su v tychto veciach vymleti, riesia predaj chlastu a o autach nemaju ani ponatia. Bohvie co dali pred niekolkymi rokmi za to auto a teraz chudaci nemaju sajnu vobec co to moze stat. Mozno jeden telefonat by hned vybavil cenu o polovicu nizsie, keby sa jej nacrtla realna situacia a pani by pochopila ako to je....
Este dodam ze to auto bolo prednadavnom na komplet udrzbe a co bol akykolvek naznak ze nieco by sa malo na nom vymenit, tak sa vymenilo, lebo to robil moj kamos ktory je tu na vychode v oblasti servisu spicka. Pani mu priniesla auto a nariadila aby na nom vymenil cokolvek co je treba vymenit a zaplatila prachy na drevo + darovala mu takmer novy privesny vozik (ktory jej vraj zavadzal na dvore) Da sa povedat, ze to auto je naozaj v stave ako sa snazi z inzeratu posobit. Ta sedacka sa mozno zda trochu presedena, ale jej syn mal tak tipujem 130kg, tak mozno preto....
Tot moj skromny postreh a reakcia k tomuto pane inspektore :)
a tolko k tvojmu posmechu z majitela. Ale mam taky pocit, ze ty sam si tu na najvacsi posmech, aj ked s niektorymi vecami s tebou suhlasim, ale zdaleka nie vo vsetkom.
Naposledy upravil/-a airbone v Štvrtok, 19. Septembra 2013, 23:58, upravené celkom 5 krát.

airbone

Štvrtok, 19. Septembra 2013, 23:48

este som chcel dodat, vtedy som o tom rozmyslal ze to auto je naozaj s tymi km unikat, pravdepodobne jedna naj 740d co je k zohnatiu na sk. Keby som zhanal obrovske dieselove vozenie, komfort a kvalitu (co sa so mnou dufam nikto nebude hadat ze e38 po lifte je najkvalitnejsie co kedy bmw vyrobilo), tak to auto by som sa pokusal kupit, no samozrejme pani by musel s cenou spravit razantnu zmenu.

banned
Autor témy

Piatok, 20. Septembra 2013, 07:40

Takto to zacina, uz som blbec a podobne, nejak moc si sa do toho vzil kamo :D :D Ta sedacka sa mi vobec nezda vysedena, lenze to je este taky material, ze pri troche udrzbe a impregnovania aj za 10 rokov bude vyzerat rovnako ci po 100 alebo 300 tisic km... ;)

el_dodis
Auto: ex BMW 525d E39
Kraj: Nitriansky

Piatok, 20. Septembra 2013, 07:50

pred cca rokom bola tato individual 740d ( na diskoch, ktore priklada k autu) na predaj niekde v bazari na vychodnom slovensku za cenu cca 6500 euro...

Lopo

Piatok, 20. Septembra 2013, 07:52

banned napísal:
nejak moc si sa do toho vzil kamo :D

keby si sa radsej ty vzil do toho ze si sa s tymi kilometrami a vysmechom majitelovi sekol
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

banned
Autor témy

Piatok, 20. Septembra 2013, 08:05

el_dodis napísal:
pred cca rokom bola tato individual 740d ( na diskoch, ktore priklada k autu) na predaj niekde v bazari na vychodnom slovensku za cenu cca 6500 euro...

Tiez si nemyslim, ze inzerent, ktory predava tuto 740d sa tomu nerozumie, ked do inzeratu udal iba posledne cislice VINka a nie cele. Presne vie kde co, no co kupil za 6ku z bazaru a myslel, ze sa nejaky jebko chyti :) Ludia skusaju no.

revenge

Piatok, 20. Septembra 2013, 08:20

banned napísal:
Takto to zacina, uz som blbec a podobne, nejak moc si sa do toho vzil kamo :D :D Ta sedacka sa mi vobec nezda vysedena, lenze to je este taky material, ze pri troche udrzbe a impregnovania aj za 10 rokov bude vyzerat rovnako ci po 100 alebo 300 tisic km... ;)

By si sa cudoval ako vysedi clovek vaziaci 120kg sedacku behom 20tis km,viem to z vlastnej skusenosti

airbone

Piatok, 20. Septembra 2013, 10:29

Je to jedno, to auto ma realne kilometre, len tolko som chcel povedat.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 211 neregistrovaných