banned napísal:Tak akoze nejak extra buchanec to neni, len to tak zle vyzera kvoli tomu skrcenemu veku kufra, skor ten zadny lavy blatnik potlaceny na stlpik... Ale to je jedno, predajca aspon nepise, ze nikdy burane, aspon nieco... Mna pobavili tie kilometre, auta tohto typu a hlavne v tej cene, v ktorej sa predavali ako nove 100k musia natocit za prvy 1/2 roky svojej existencie... Cena samozrejme ulet najvacsi, podla mna kazdy kto na to klikne sa smeje a ma majitela na posmech.
Ale mali by sme tu riesit auta predavane len v sekcii predaj aut tu na klube, lebo to by sme sem mohli dat polku inzeratov z AB a komentovat ich, lebo takych, co su mimo realitu je fakt dost...
Vidis aky si s prepacenim blbec? ty sa bavis na tych kilometroch a ja zasa na tvoji reciach. A ja tvrdim ze to auto (740d) ma naozaj tieto kilometre co vidis, neuveritelne vsak? Vychadzas z nejakeho svojho blbeho pevneho prepoctu alebo vzorca rv vs. km a rozdavas svoju "mudrost" z domu cez klavesnicu pocitaca tuto ludom na zaklade par rozmazanych obrazkov. To auto je to totizto "leziak".
Bol som u tej pani pred par mesiacmi na objednavku, vybrat budiky z auta, lebo som na nich mal opravit vypadane pixely (co ja chyba vsetkych tychto aut). Auto ma povodne kilometre. O tej buracke nic neviem, ale tie kilometre su prave a viem to dokazat technicky (nie servisnymi knizkami a ani recami). Totizto eprom pre ulozenie km v budikoch je povodna. Ta sa neda prepisat konvencnym sposobom a keby sa s nou manipulovalo, bola by z nej odstranena specialna ochranna vrstva vosku. Je to pamat s inkrementalnymi registrami ktore sa nedaju prepisat nizsou hodnotou. Pre zmenu km je nutnost pouzit novu pamat s 0km a do nej naprogramovat pozadovane km. A to vyzaduje manipulaciu s nou a odstranenie specialnej vrstvy a tak isto samozrejme rozobranie budikov. Tieto budiky su povodne a takato manipulacia tam nebola. Aj ked som sedel v tom aute, jeho stav tym km zodpovedal a to viem o autach kusok viac ako ty (aj ked to vyzera, ze ty vies z kazdych, hoci aj fotiek v rozliseni 10x10 pixlov posudit vseto).
Tym nenarazam na tvoje komentovanie cien aut, ale nato, ako rychlo vies konstatovat stocene kilometre na zaklade par udajov z inzeratu a potom si tu vylievas svoje hlody vo velkej sebaistote... a pritom to vsetko moze byt inak.....
Samozrejme cena je totalna hlupost, s tym suhlasim. Ale aj viem preco. Ta majitelka je starsia pani ktora ma obchod s chlastom, naozaj velmi prijemna osoba s dobrym vystupovanim, a to auto podla toho co som sa s nou bavil, maju uz dlhy cas, jazdil na tom obcas jej syn ale obaja su uplne vymleti v tychto veciach okolo aut, nemaju ziadny predstavu aku realnu hodnotu ma toto auto, tak tu cenu museli strelit totalne od brucha....... Proste ako keby som ti dal ruske kolo a povedal ti ho ze predaj to a ty by si nemal sajnu co zato pytat. Urcite to niesu nejaki autickari a ani spekulanti, pani ocividne nevyzerala, zeby bola nesolventna, alebo sa potrebovala na niecom nabalit. Jednoducho su v tychto veciach vymleti, riesia predaj chlastu a o autach nemaju ani ponatia. Bohvie co dali pred niekolkymi rokmi za to auto a teraz chudaci nemaju sajnu vobec co to moze stat. Mozno jeden telefonat by hned vybavil cenu o polovicu nizsie, keby sa jej nacrtla realna situacia a pani by pochopila ako to je....
Este dodam ze to auto bolo prednadavnom na komplet udrzbe a co bol akykolvek naznak ze nieco by sa malo na nom vymenit, tak sa vymenilo, lebo to robil moj kamos ktory je tu na vychode v oblasti servisu spicka. Pani mu priniesla auto a nariadila aby na nom vymenil cokolvek co je treba vymenit a zaplatila prachy na drevo + darovala mu takmer novy privesny vozik (ktory jej vraj zavadzal na dvore) Da sa povedat, ze to auto je naozaj v stave ako sa snazi z inzeratu posobit. Ta sedacka sa mozno zda trochu presedena, ale jej syn mal tak tipujem 130kg, tak mozno preto....
Tot moj skromny postreh a reakcia k tomuto pane inspektore :)
a tolko k tvojmu posmechu z majitela. Ale mam taky pocit, ze ty sam si tu na najvacsi posmech, aj ked s niektorymi vecami s tebou suhlasim, ale zdaleka nie vo vsetkom.