... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
 ..no mne sa tiez pacilo na "nulty" rocnik super budem chodit na kazdy jeden a mam konecne inspiraciu chodit aj na ine ktore su od nas daleko...oplati sa
 ..no mne sa tiez pacilo na "nulty" rocnik super budem chodit na kazdy jeden a mam konecne inspiraciu chodit aj na ine ktore su od nas daleko...oplati sa  

poviem to narovinu, viaceri hundrali kazdopadne klobuk dole chalanovi za odvahu a vytrvalost
 poviem to narovinu, viaceri hundrali kazdopadne klobuk dole chalanovi za odvahu a vytrvalost   
   (ale aspon bola prdel
 (ale aspon bola prdel   )
 ) 

treba trosku prehodnotit svoje schopnosti a neohrozovat ludi zbytocne
  treba trosku prehodnotit svoje schopnosti a neohrozovat ludi zbytocne 

...a hned po nom roman na cervenej...no stej 316 som nemohol...
 ...a hned po nom roman na cervenej...no stej 316 som nemohol...kosti123 napísal:..alebo ked ste (si) sa vydrbavali do pneumatiktreba trosku prehodnotit svoje schopnosti a neohrozovat ludi zbytocne
 co riesite o rok bude paska dalej a hotovo
  co riesite o rok bude paska dalej a hotovo 
											 vsade len plno kecov ake je to tazke a tuna mate vzor ako sa to ma robit
 vsade len plno kecov ake je to tazke a tuna mate vzor ako sa to ma robit  
germancars napísal:presne tak..dvaja chlapci + 1 baba co nikdy nic neorganizovali sa zobrali a zayebali najlepsi zraz sezonyvsade len plno kecov ake je to tazke a tuna mate vzor ako sa to ma robit
 Prídeme aj nabudúce.
  Prídeme aj nabudúce.

a dokázali tak vytvoriť základ atmosféry hneď z rána.
  a dokázali tak vytvoriť základ atmosféry hneď z rána. a špeciálne Igorovi Ochotnickému
 a špeciálne Igorovi Ochotnickému  

, chalanom ktorým koluje v žilách drifterská krv a tak isto sa postarali sa o vašu zábavu.
 , chalanom ktorým koluje v žilách drifterská krv a tak isto sa postarali sa o vašu zábavu. , že dokážu na prvý krát zorganizovať podujatie hodné ich podpory. Bez nich by nebolo možné uskutočniť BMW Positive Party v takom rozsahu.
 , že dokážu na prvý krát zorganizovať podujatie hodné ich podpory. Bez nich by nebolo možné uskutočniť BMW Positive Party v takom rozsahu.