... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
RACERMAN napísal:C0cPS37nDPM&feature=youtu.be
pietro642 napísal:
nezabudnite na hromadny prichod na letisko, stretko je rano v sobotu od 8.00 do 8.30 na parkovisku pri amfiku v KE. bude sa natacat video aj robit fotky, fotoHD bude mat pracudojdite prosim
pedritho napísal:Naším novým partnerom sa dnes stal Cassovia Ring. Určite ho netreba nejak zvlášť predstavovať. Košičania určite vedia o koho ide. Prvá krytá motokárová hala v Košiciach so špičkovými motokárami.
Na zraze v Bidovciach sa dozviete info o chystanej novej trati, aktuálnu situáciu okolo výstavby, budete mať možnosť pozrieť si nové motokáry SODI RT8, ktoré vyzerajú brutálne a ešte lepšie jazdia.
Budú sa rozdávať informačné letáky,súčasťou ktorých bude 50%zľavový kupón na 10minútovú jazdu...
„Cassovia ring team“ sa už na Vás teší!
PS: pridávam obrázok tých nabušených motokár, ktoré podľa mňa vyzerajú ako taký malý batmobil
tke34vt napísal:...inac chlapci, taka mensia malickost mi unikla vam poradit... Pasku s "roxorami" trebalo od trate z obidvoch stran posunut este o taky meter a pol od asfaltu, predsa viete ako jazdia ti, ktori maju vysoke cisla pod kapotou. Uz len kvoli bezpecnosti a videl som tam aj deti, nastastie sa nic nestalo![]()
Arnold napísal:+1
Videl som tesne pri asfaltovej ploche mamičku s batoľaťom, pri prejazde Romana kuchárika sa ihneď pratala preč..