Práve som prišiel domov,zraz vyšiel, dobre som si zajazdil, počasie vyšlo ale trošku znechutený že od pol šiestej nam slubovali že sa dozvieme výsledky do 15min, po siedmej som sa z tade pohol a nič, škoda lebo zraz ako taký bol OK

, keby nebolo pár nedostatkov ako: úplná neinformovanosť pri registrácii (bol som medzi prvými možno preto) slečny nevedeli odpovedať na žiadnu otázku, čo sa týkala voľných jazd, či je možnosť odmerať čas kola a pod, kde sa zaregistrujem na race taxi atd... Aspoň som sa pri tej príležitosti zoznámil s Homolovcami a ked ani oni nevedeli, Maťov Homolov otec obtelefonoval pár ludí a usmernil ma, dve kolá na ringu síce stáli 50eur ale stálo to za to a to je asi najväčší zážitok z celého dňa

Dalšia vec čo ma sklamala že sa nemerali voľne jazdy po okruhu , neboli rozdelené na triedy (ani šprint) a na konci nejaké poháre. Začiatok zrazu (nejaký príhovor a v skratke nejaké inštrukcia) Týmto nechcem povedať že bolo zle , ale do budúcna by som uvažoval nad týmito vecami ak to chýbalo viacej ľuďom nielen mne