... všetko o BMW ...
 a ako je mozne ze ti preskocil rozvod?
  a ako je mozne ze ti preskocil rozvod? 

pozri si 2,5tdi napr co sa daval do tuarega po 200000km
  pozri si 2,5tdi napr co sa daval do tuarega po 200000km   jeden som taky videl a ked mal 220000km uz bol bez dvoj ojnic
  jeden som taky videl a ked mal 220000km uz bol bez dvoj ojnic  

Suit napísal:Ktoho vie, ani len netusim. Len si tak kludne nastavujem predvstrek, lebo som menil cerpadlo, a zrazu cvak cvak a uz bolo po. Davam to za vinu pravdepodobne zlamanu vodiacu listu na rozvode, no este som sa k nej nedostal, lebo ani za krista boha neviem odkrutit remenicu. 2metrova lesenarska trubka a skoro sme zlomili kluc.
Ale nasiel som na retazi kusky plastu, takze asi sa mi to potvrdi.

Normalne pri vypnutom podla uchylaka, Uz to mam skoro rozobrate a spodna retaz sa da podvihnut od kolesa asi o jeden clanok, a nasiel som aj plastove ulomky, takze urcite bude zlomena ta vodiaca lista.
 Normalne pri vypnutom podla uchylaka, Uz to mam skoro rozobrate a spodna retaz sa da podvihnut od kolesa asi o jeden clanok, a nasiel som aj plastove ulomky, takze urcite bude zlomena ta vodiaca lista. 

ze by sa rozhodol bembe inak.
 ze by sa rozhodol bembe inak. 
											 , ale aspoň si mi vysvetlil prečo už nikdy nechcem auto  so  šiberom
  , ale aspoň si mi vysvetlil prečo už nikdy nechcem auto  so  šiberom 
											 Akurat som mal po ruke take vacsie kladivo a velmo ma lakalo ho pouzit. Tak som zacal patrat viac, rozobral som strechovicu a hladal, kade idu hadice, reku musi byt derava. Vsetko skontrolovane a bolo to ok. No a nakoniec problem bol v tom, ze zadna cast vyteka popri kufrovych dverach (presnejsie z miesta, kde sa schovavaju panty dveri) a tam su na to 2 male otvory. Na tom nieje nic zle, keby som odtial nevysparal za 2 lopatky bordelu, hliny, usadenin. Ako som to vycistil, zahadne do auta prestalo tiect. Na skusku som nan lial z vrchu zahradnou hadicou riadne prudy vody, a vsetko ok. Uz zdrzi aj huste dazde, takze konecne som v suchu aspon dnu.
 Akurat som mal po ruke take vacsie kladivo a velmo ma lakalo ho pouzit. Tak som zacal patrat viac, rozobral som strechovicu a hladal, kade idu hadice, reku musi byt derava. Vsetko skontrolovane a bolo to ok. No a nakoniec problem bol v tom, ze zadna cast vyteka popri kufrovych dverach (presnejsie z miesta, kde sa schovavaju panty dveri) a tam su na to 2 male otvory. Na tom nieje nic zle, keby som odtial nevysparal za 2 lopatky bordelu, hliny, usadenin. Ako som to vycistil, zahadne do auta prestalo tiect. Na skusku som nan lial z vrchu zahradnou hadicou riadne prudy vody, a vsetko ok. Uz zdrzi aj huste dazde, takze konecne som v suchu aspon dnu.