Hehe no to dufam aj ja, uz by sa mu patrilo po tolkych €urach.
No so sibrom som si uzil svoje. Prvy krat mi natieklo asi tyzden po kupe, to napadol sneh a zacalo do toho prsat. Ako sa to na aute topilo, vsetko to lialo cez lavy zadny roh okna, priamo na hlavovu opierku, tieklo to dole operadlom na sedak, a tadial rovno do elektriky pod sedadlom. Druhy krat to bolo asi o tyzden na to. Taka ista situacia zo snehom, akurat vytopilo spolujazdcovu sedacku. Potom bol viac menej klud az do marca asi. Vtedy uz viac prsalo ako snezilo a prisiel taky fajny husty dazd asi na 2 minutky, no to stacilo aby som sedel v mokrom prezmenu ja.
Vtedy uz mi nervy nevydrzali a objednal som z bmw tesnenie stresneho okna (rozumej kusok po*ebanej gumy za 56€) a hned na druhy den som sa pustil do vymeny s tym, ze uz bude pokoj. Samozrejme som popri tom skusal aj odtoky okna, lial som do nich vodu a krasne vsetko vytieklo na zem cez hadicky. Uz som bol rad, ze je vsetko v poriadku, a povedal som si radsej 56€ ako vytopene auto, no prisiel zase husty dazd a vzadu vlavo potopa

Akurat som mal po ruke take vacsie kladivo a velmo ma lakalo ho pouzit. Tak som zacal patrat viac, rozobral som strechovicu a hladal, kade idu hadice, reku musi byt derava. Vsetko skontrolovane a bolo to ok. No a nakoniec problem bol v tom, ze zadna cast vyteka popri kufrovych dverach (presnejsie z miesta, kde sa schovavaju panty dveri) a tam su na to 2 male otvory. Na tom nieje nic zle, keby som odtial nevysparal za 2 lopatky bordelu, hliny, usadenin. Ako som to vycistil, zahadne do auta prestalo tiect. Na skusku som nan lial z vrchu zahradnou hadicou riadne prudy vody, a vsetko ok. Uz zdrzi aj huste dazde, takze konecne som v suchu aspon dnu.