... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

ty ako kupujuci mozes byt postihnuty len ak by si sa snazil dostat na slovensko vec ktoru nieje dovolene priviezt alebo vec ktora je fake znacky pricom znacka musi mat ziadost na CU ze to chce riesit... to sa potom natahuje a natahuje...
 ty ako kupujuci mozes byt postihnuty len ak by si sa snazil dostat na slovensko vec ktoru nieje dovolene priviezt alebo vec ktora je fake znacky pricom znacka musi mat ziadost na CU ze to chce riesit... to sa potom natahuje a natahuje...

Jediné mínus čo som zatial postrehol :
Ak vypnem auto vytiahnem klúč a predtým nevypnem rádio, tak niekedy keď sa rádio zapne nenabehne hneď naspäť na SD kartu ale na Wechsler .. ale stačí iba prepnúť naspäť na kartu.
 ) .Na prekvapenie som vysoko spokojný. Mám tam aj cúvaciu kameru a ext. DVB-T. Všetko šľape super, vrátane navigácie, TV. Akurát BT mám spárované s mobilom a neukazuje mi meno na displayi ale len číslo keď mi niekto volá ale v pohode. Funguje aj multifunkcia vďaka CANbus, takže tiež super. Ale k tomu čo si písal, mne to tiež robí, ale pomôže vyrobiť nejakú krabičku (čo oneskoruje CANBUS cca o 4s po zapnutí kľúča). Ale odporúčam
 ) .Na prekvapenie som vysoko spokojný. Mám tam aj cúvaciu kameru a ext. DVB-T. Všetko šľape super, vrátane navigácie, TV. Akurát BT mám spárované s mobilom a neukazuje mi meno na displayi ale len číslo keď mi niekto volá ale v pohode. Funguje aj multifunkcia vďaka CANbus, takže tiež super. Ale k tomu čo si písal, mne to tiež robí, ale pomôže vyrobiť nejakú krabičku (čo oneskoruje CANBUS cca o 4s po zapnutí kľúča). Ale odporúčam   

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 

lubosnl napísal:mal som radio z Ciny a nikdy viac ho nechem. Mal som konkretne znacku Eonon. po asi 1 roku prestal ist farebny dispay. kym som sa dopatral akoze kam to mama poslat. nakoniec povedali,ze to je moja vina( sice neviem ako a preco) a natahujte sa s cinanmi. keby to bolo za rohom tak si to tam pridem vydiskutovat. Tak odvtedy mam averziu voci cinskym vyrobkom. Radsej si priplatim dam 1000 za pionner a viem,ze s tym take problemy nebudu. :-) to je moja skusenost s Cinanmi.