... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
kosti123 napísal:no tak počúvaj poslal Si mi videjko ano dakujem rozobrať a zložiť to zvládnem myslím že uz tie kabliky natahat ako gps antena a pod je maličkosť ale to že mi posles anglické fórum tak to uz nezvladnem ako netvrdím že neviem po anglicky ale celú tému prečítať asi nedám...a klímu som vybral tak že som pod ňu stcil plochy srobovak a vyskočilo to ani som sa nemusel snažiť....a budem sa pýtať kym mi niekdo neporadi konkrétny tip rádia (uz som zanevrel na eonon a erisin) samozrejme že aj sam hľadám rádio len vtom niesom taký zbehany preto sa pýtam čo by iny poradili z vlastnej skúsenostimna z teba uz jebne. pisal som ti predsa uz nie jeden krat ze pred tym ako sa budes pytat kokotiny si nieco o tom nastuduj. poslal som ti celu temu na e46 fanatics ohladom toho radia, poslal som ti linky na youtube video kde montuju dynavin a ty sa furt pytas kokotiny.
Lepsie ako najnovsi eonon je len dynavin a ten stoji niekolkonasobne viac. potom uz len 2din radio kvoli ktoremu budes musiet rezat do ventilacie a to podla tvojho technickeho analfabetizmu jednoduche nebude, nehovoriac o tom ako bude vyzerat konecna podoba interieru. pre teba je asi ideal kupit nejake 1din radio s vysuvnym displejom a srat na cokolvek kde treba nieco dorabat.
kosti123 napísal:ty si troll. si cital 2 negativne prispevky o stranu dozadu a mas nazor. a co ten kopec pozitivnych od ludi ktori to realne maju v aute? pripadne si opras anglictinu a citaj aj nieco viac ako slovenske fora. teda forum. jedno. jednu temu. ach, skoda slov.