ked som mal citroen berlingo tak ani raz nezastavili..a to plyn som nemal v TP,diera v prahu,certifikat od folii tiež dajak nebol..ale nikdy nič..
VW polo: behal som take 2mesiace na tom vela krat okolo policajnych hliadok/kontrol pozreli len z dialky na auto ani nezastavili nič...kym som auto nepredal cigošovy a dnes mu chceli zhabat TP za to že pneu neboli zapisane
Audi A6: prva zastavka na dialnici z Po do KE...policajt išiel mne hovorit že mi svietia parkovačky a nie denne svietenie...ked som mu vysvetlil ako funguje denne svietenie čo ma svietit a čo nema..tak začal namna s tym že: a vidite ake je počasie? viditelnost? som mu povedal na rovinu...mam za sebou 300km dnes a nesledujem či mi automaticky zapne xenony alebo stale mam denne svietenie..pozrel a poslal ma preč

dalšia kontrola bola pred tyzdnom...v PO zastavovali každe "obyčajne auto" ako bmw,mercedes a audi...klasika zase denne svietenie biele ziarovky takže prve toto pozeral...tak sa ma začal pytat koho je to auto bla bla...a certifikat od folií...mal som v ruke technicky + karticky STK +EK ale ani jedno ho nezaujimalo...dal som mu certifikat...smutne uznal že v poriadku..tak mi dal fukat..0.00 ani neukazal sa otočil a išiel preč...takže zatial take skusenosti