... všetko o BMW ...
//MPower napísal:Tymto pozdravujem kkta ktory mi skrabol zadne bocne okno klucom (chvala bohu to nebije do oci, ale aj tak), vsimol som si to az dnes pri umyvani auta ,a bohuzial som si na 80% isty ze to bol nejaky chudobny zavistlivy kkt na zapadoslovenskom zraze , ked ze od vtedy bolo auto skoro stale "strazene" , ked si to tu cita a je taky hrdina a ma gule nech napise , takymto kktom ruky lamat
voMacK napísal:si to tu bude akurat tak citat a a smiat sa ako s tebou "vyjebal" ...takyto smradi patria k najzbabelsej spodine, co nikdy nenajdu gule sa niekomu postavit zoci voci...
upir156 napísal:Preleštiť Ti to sklo nepôjde Xerapol pastou? Alebo : http://www.a-autokozmetika.sk/aautokozm ... -Glass-Kit
Jurica13 napísal:xerapol je na plexi pokial viem
//MPower napísal:Nevie niekto ako ojebat na E92 zatazovy senzor sedadla spolujazdca na airbag? obcas mi vyblikuje a ide mi to na nervy.Do sedacky na ten senzor mi ide 3 zilovy kabel , a tak ako na E46 to nespravim tak lahko ..Bol som stym aj v servise a cez diagnostiku mi vypol tento system kontroly no napriek tomu ze to bolo vypnute tak E92 ma tak nadradene bezbecnostne ochrany ze mi svietil airbag.Tak mi to vratil do povodneho stavu.Este som nenasiel absolutne nic o tom na E90/E92.Len ze v USA v niekde bola zvolavacka nato.Tyka sa ta zvolavacka aj v SR? Vyriesil to uz niekto? ako to ojebat aby si auto myslelo ze tam stale niekto sedi.
pepka4 napísal:este to mas dobre ze ti nepresiel celý bok ako mne