... všetko o BMW ...
Johnny_R6 napísal:Jemu uz som pisal davnejsie a ze na E92 to nema momentalne..Keby to mali nejake eshopy a fungovalo by to tak dobra alternativačo hovoríš na toto ?
http://auto.bazos.sk/inzerat/25653353/S ... -decka.php
voMacK napísal:No priamo v BMW mi povedali ze aj ked je ta decka dojebana tak airbag streli vzdy , ze toho by som sa nemal bat. Akurat nechapem vyznam toho prepinaca na boku pristrojovky co mam na deaktivaciu spolujazdcoveho airbagu ON / OFF , ked sa to aktivuje resp.deaktivuje na zaklade informacii s toho zatazoveho senzoru ci tam niekto sedi alebo nie, naco tam mam ten prepinac potom.Ja by som to aj dal normalne opravit ale to je tak ze cakas kedy sa to znova dojebe, to je proste konstrukcna vada toho systemu u BMW , sam mi povedal se staci ked vysavas auto kolenom zatlacit do sedacky a je to v pici..alebo ze ked mi tam niekto tazky sadne.Preto by som to chcel vyriesit raz a navzdy tym ze to bude 100% a mozem v klude tepovat vysavat sedacku.Neojebavaj to...normalne to daj opravit a smitec...
Nehovoriac o tom, zeby som urcite neriskoval to, ze sa tam nieco dodrbe a nestreli ti bag, ked to budes potrebovat...
Cannon napísal:Je to casty problem , v USA to bezplatne opravovali ale nie vsade , u nas mi to asi bezplatne neopravia , a zaruka na auto mi skoncila pred 80 000kmJa som to riešil v ramci záruky. Pro forma mi davali v servise aj cenovu ponuku a cele to malo byt okolo 200 €. Myslím, že je to častý problem E9x radu.