... všetko o BMW ...

tak to dnes vyzerá s TDSkami. Auto už extrémne zle štartovalo, otáčky sa na volnobehu hýbali, občas bolo počuť akési plechové buchotavé narážanie od bloku motora, raz šiel na 6 valcov raz na 5. To čo sme spolu riešili s zavzdušnovaním, síce pomohlo na mesiac, ale stálo to zbytočne veľa peňěz, kedže ja riešim opravy komplexnou výmenou všetkých dielov čo sa na probléme môžu podieľať. A GO motora som nechcel robit, uz len ked som videl ako zle sa to auto predáva. Hlavne ked mi 4dams povedal ze to auto má dobrý ťah na TDSko. A to sa ma drzali aj 1.9d golfy (nie SDI!).
 tak to dnes vyzerá s TDSkami. Auto už extrémne zle štartovalo, otáčky sa na volnobehu hýbali, občas bolo počuť akési plechové buchotavé narážanie od bloku motora, raz šiel na 6 valcov raz na 5. To čo sme spolu riešili s zavzdušnovaním, síce pomohlo na mesiac, ale stálo to zbytočne veľa peňěz, kedže ja riešim opravy komplexnou výmenou všetkých dielov čo sa na probléme môžu podieľať. A GO motora som nechcel robit, uz len ked som videl ako zle sa to auto predáva. Hlavne ked mi 4dams povedal ze to auto má dobrý ťah na TDSko. A to sa ma drzali aj 1.9d golfy (nie SDI!). Za tu cenu by som to fakt nenechal, nakupna bola 1300, ale dal som tam baj oko 700, ktore by tam musel dat aj ten co to kupi, ale na slovensku by mi tisli do ruky 1200, a ze mozem byt rad
  Za tu cenu by som to fakt nenechal, nakupna bola 1300, ale dal som tam baj oko 700, ktore by tam musel dat aj ten co to kupi, ale na slovensku by mi tisli do ruky 1200, a ze mozem byt rad  Asi ako ked som predaval favorit, prisiel nejaky stary Kokot, obzera, cena na nete bola 550, a po chvili, dam vam 200.. poslal som ho do pice, a na druhy den sa predal za 550
 Asi ako ked som predaval favorit, prisiel nejaky stary Kokot, obzera, cena na nete bola 550, a po chvili, dam vam 200.. poslal som ho do pice, a na druhy den sa predal za 550   

a s tym kurenim je to presne tak ako pisu chalani vyssie.
  a s tym kurenim je to presne tak ako pisu chalani vyssie. . Paradicka ze to fakci ako ma (az na to kurenie ale to je drobost)
 . Paradicka ze to fakci ako ma (az na to kurenie ale to je drobost)
 Tiez dlzno povedat, ze keby som bol priemerny dnesny teenager, tak to neutiahnem, som zvedavny na tento treti stupen, mozno si to sadlo, a nepojde to tak zle
 Tiez dlzno povedat, ze keby som bol priemerny dnesny teenager, tak to neutiahnem, som zvedavny na tento treti stupen, mozno si to sadlo, a nepojde to tak zle  

Takze som kvoli orechu za 4.30€ meral cestu az do L. Mikuláša, kde viem že ich maju, a mali. Potom prislo zatahovanie, najprv som siel cisto momentakom, a po 9-tej srobe som uz vobec nevladal, takze som musel zrezat lesenovku 2x dlhsiu nez ten momentak, a tou to uz islo. Potom som aj zistil preco chybala jedna sroba na vyf. zvodoch > lebo je zalomena v hlave.. vyborne dedinsky kokoti, ktori M8 zatahuju na 100Nm. Kzadopadne, motor ide, o cosi stichol, na druhu stranu viac pocujem ventily, kedze su zabrusene, a uz nedosadaju na makky ubity karbon. Vsetko som tam naladoval, bol som sa povozit na rychlostnej pri Podzamku, a vsetko je v poriadku, hadice makke, akurat som prilis zasroboval aktuator wastegate, a tlaci to len 1Bar, citim ze s tymi dvoma desatinami baru, skapalo 20 Koni
 Takze som kvoli orechu za 4.30€ meral cestu az do L. Mikuláša, kde viem že ich maju, a mali. Potom prislo zatahovanie, najprv som siel cisto momentakom, a po 9-tej srobe som uz vobec nevladal, takze som musel zrezat lesenovku 2x dlhsiu nez ten momentak, a tou to uz islo. Potom som aj zistil preco chybala jedna sroba na vyf. zvodoch > lebo je zalomena v hlave.. vyborne dedinsky kokoti, ktori M8 zatahuju na 100Nm. Kzadopadne, motor ide, o cosi stichol, na druhu stranu viac pocujem ventily, kedze su zabrusene, a uz nedosadaju na makky ubity karbon. Vsetko som tam naladoval, bol som sa povozit na rychlostnej pri Podzamku, a vsetko je v poriadku, hadice makke, akurat som prilis zasroboval aktuator wastegate, a tlaci to len 1Bar, citim ze s tymi dvoma desatinami baru, skapalo 20 Koni