... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
kompre napísal:V pondelok idem vyskusat JTV Auto v Devinskej, idem tam na diagnostiku a kvazi celkovu prehliadku auta (mam problem s par drobnostami a HPFP systemom - pravdepodobne cerpadlo). Napisem ako som pochodil.
EDIT1: Auto je tam, primaci technik v pohodicke netvaril sa ako majster sveta, nechal ma porozpravat vsetko + robil tam aj zaznamy a poznamky do primacieho protokolu, takze snad vyriesia moje problemy. (ale sam povedal ze som im tam doniesol same chutovecky :)) - problemy ktore sa neprejavuju stale a tazko sa odhaluju). Po diagnostike budu snad mudrejsi.
EDIT2: Auto je doma uvidime ci pomohla vymena cerpadla, ale zatial sa to chova dobre, prístup fajn, vsetko tiez skonzultovane a navrhnute riesenia - vymenil som aj tecuci ostrekovac svetla, ked som povedal ze v stredu potrebujem auto vsetko bolo pripravene (cakalo sa iba na dodanie dielov). S vyslednou cenou som maximalne spokojny. Ked som sa opytal ci nevedia doporucit niekoho na cistenie interierov povedal ze staci zavolat a bez problemov vybavia vsetko.
Za mna urcite odporucam ako fajn alternativu k autorizovanemu servisu v BA, uvidim ako sa auto bude chovat v najblizsich dnoch.
salat napísal:OK pani, uznavam, je tu rozdiel medzi AT a SK servisom.
Vcera okolo 17:00 som posielal reklamaciu do BMW Donaustadt na to ze mi poskodili hlinikovu vystuhu motora ked ju zatiahli privelkym momentom. Je vidno deformacie a male prasklinky okolo skrutiek a jedna skrutka je "zarezana" hranou do hlinika. Pritom montazny navod predpisuje 35Nm, cim by to poskodit nemohli.
Dnes o 9:30 mi volal veduci servisu, videl fotky, ospravedlnil sa a poziadali ma ci mozem prist v stredu, ze novu vystuhu uz objednali a bezplatne ju vymenia.
Akoze, klobuk dole.![]()
Ked mi v Bavarii dolamali uchyty obkladov piatych dveri a nahodili ich tam na polamane klipy, mali tu drzost to popriet ze "oni nevedia ako k poskodeniu mohlo dojst" a klasicka formulka, ze to som mohol poskodit aj ja sam.
Odvtedy som sa nasral a nedam im zarobit ani cent... vsetky vymeny, kontroly a nahradne diely zaplatim radsej inde.