Suhlasim s oscarovkou, "naco ti je take auto", myslim ze kazdy vieme preco
Musim uznat ze taktiez odmietam vozit 4 ludi (jednoducho poviem, ze sa tam nezmestia a v E91 to je vcelku pravda, auto je nizke, sedacky utopene a tunel dost siroky, potom by len picovali ze tam je "malo miesta").
Dost nerad vozim popravde aj troch ludi, furt nejaky problem, mozno budete mat pocit ze nemam rad ludi, ale najradsej sa vozim sam popr len s jednym spolujazdcom.
Najradsej mam, ked sa ide na nejaky vylet, vsetci sa pekne poupracu do aut kamosov, znamych, vsetko zorganizovane, mna zavolaju ako posledneho, tak sa tesim ze pojdem sam a hned sa ku mne ludia nasackuju (kupim ti pivo je neprekonatelna svetova mena, cudujem sa, ze sa s nou neobchoduje) samozrejme nevedia povedat ani pridrbane dakujem (popr sa so mnou automaticky rata ako s volnym autom, sak kubo ma kombajn)
Ludi nevozim kvoli tej volnosti, ze sa mozem hocikedy zobrat a ist dopice, naposledy tento silvester sme isli do Prahy, co mala byt panska jazda, ale nakoniec tam isli aj nejake frajerky, nebudem hovorit podrobnosti, ale bola tam velmi husta atmosfera takmer neustale, tak som sa po troch dnoch v den silvestra rano zdvihol dopice a odisiel za kamosom do Stiavnice. A nemusim riesit koho vezem, kedy kam, kedy zdvihne tu svoju rit a konecne sa uraci odist a hotovo + si mozem zbalit co chcem, kedze ja sa riadim pravidlom ze ked uz sa vezem a mam kufor, tak si tam dam vsetko, aj to co nepotrebujem, aj tak sa to vacsinou zide.
Ja sa na benal skladat nepotrebujem, kludne sa odvezem aj sam, pocuvam co chcem a nemusim pocuvat reci ako v zime musim trpet (ani raz som nezapadol tuto zimu ani nemal jediny problem a to bolo snehu pokokot) a co tam mam za gumy, ze preco Continental ked Bridgestone je naj, preco tam nemam Brembo brzdy, sak tie su najlepsie, preco nemam kozene sedacky, preco mam manual, preco nemam navi a daj mi tam Fááánko, co ty picoviny pocuvas.
Permanentne si ludia v mojom aute nehavaju smeti, nechapem ci to je taky problem zobrat a jebnut do kosa, ale budiz.
A najviac ma sere co som si dal prelakovat listy, tak to je fakt vysoky lesk a je na tom dost vidiet prach. Je to dost citlive na skrabance, takze milujem ked tam neikto vidi smietlo prachu a zacne to zotierat tymi mastnymi zajebani smatlavami prstami, popr zoskrabavat nechtom, to by som fakt zabijal, ale potom zas vsetci picuju ze co som materialista, ze sak to je len kuuuus plastu kuubo.
Nemam rad ludi...

Podte do mna