... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
serwo
Auto: E39 528iA
Kraj: Trnavský

Re: Čím vás vytáčajú pasažieri vo vašich autách?

Nedeľa, 17. Novembra 2013, 22:15

1. Kazdy si zvykol po upozorneni.

2. a) b) c), 4. Prvykrat sa s tym niekto zahral a odvtedy som to blokol (tl. na zablokovanie zadnych okien zablokuje aj ovladanie komplet celeho zadku vratane tlacitok laktovky a roletiek) + v predom iDrive som vypol funkciu zadneho.

5. a 6. Nedarilo sa mi tomu akosi zabranit.
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 17. Novembra 2013, 22:17

"...a kde mas ten head up a preco ho ja nevidim??!??!!" - otazka od spolujazdca...a zacne sa naklanat ku mne aby nieco videl...
do pici...
A ked nieco zbada zacnu dalsie otazky. "..a co znacia hentie ciarky?" [lane change warning] .." a tie cervene ciarky?" [speed limit info] ..atd ...
:mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

nadro
Auto: BMW E46 320 touring
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 17. Novembra 2013, 22:30

voMacK napísal:
"...a kde mas ten head up a preco ho ja nevidim??!??!!" - otazka od spolujazdca...a zacne sa naklanat ku mne aby nieco videl...
do pici...
A ked nieco zbada zacnu dalsie otazky. "..a co znacia hentie ciarky?" [lane change warning] .." a tie cervene ciarky?" [speed limit info] ..atd ...

No už toľko nemachruj :mrgreen:
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

Simpson
Kraj: Košický

Nedeľa, 17. Novembra 2013, 22:36

Len nech si tu F10tku rychlo uzije kym moze, lebo pri jeho soferskych znalostiach to zas najebe do dajakeho kamiona a skonci v nejakom pick upe kde najmodernejsou technologiou bude srubovak na startovanie s pogumovanou ruckou:D

Edit : este horsia moznost, skonci za volantom nejakej astry :(

100RM
Auto: e61 550i
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 18. Novembra 2013, 11:46

serwo napísal:
2. a) b) c), 4. Prvykrat sa s tym niekto zahral a odvtedy som to blokol (tl. na zablokovanie zadnych okien zablokuje aj ovladanie komplet celeho zadku vratane tlacitok laktovky a roletiek) + v predom iDrive som vypol funkciu zadneho.

Bohuzial v e38 to tak nefunguje, takze som rozmyslal ze celu zadnu opierku odpojim od elektriky. Alebo nebudem vozit idiotov.

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 18. Novembra 2013, 11:55

jedenie mi nevadi to sa da povysavat. pokial mi nenastavuju zrkadla tak prezijem aj hranie sa s ovladacmi.
ked niekto nasada ako chuj a obkope vzadu sedacky tak sa opytam ci sada do fobie, ze ma malo miesta, no ked niekto jebne dverami ako na V3Ske tak to uz penim. kurva ty ludia snad nemaju cit. a este moj blby brat sa opyta, ze co sa rozculujem ved je to len auto ](*,)

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Pondelok, 18. Novembra 2013, 13:26

u mna je presne opacny problem, ludia nevedia zatvarat dvere :mrgreen: vsetci lahucko s citom jak keby to malo automaticke dovieranie, hovorm ze musia jak na skodovke :lol:
inak nic take ma nerozculuje.. snad len keby sa niekto odvazil mi kecat do riadenia :x

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Pondelok, 18. Novembra 2013, 13:37

ja mám štastie na 2typy ľudí, tí prvý nezavrú na prvý pokus lebo nebuchnú dosť silno tak na druhý krát tým jebnú ako dverami na maštali, a tí druhý pre istotu tými dverami jebnú už na prvý pokus
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

revenge

Pondelok, 18. Novembra 2013, 13:55

neznášam ked sa niekto v aute rozčuluje za mna,včera mi jeden típek v Čadci nedal prednost a ani ma nebolo počuj jak som mu p.čoval ostatny ma prekričali :mrgreen:

100RM
Auto: e61 550i

Pondelok, 18. Novembra 2013, 16:54

sa bali o zivot :-) Zaujimave je, ze ja sa viac viem nasrat na okolie zo sedadla spolujazdca. Ked sedim za volantom, tak mam v pici :-) Aj ked uz som dvakrat vystupoval a raz tahal deda cez pootvorene (neskoro zavrete) okno von :-)

Trojec
Auto: BMW E90 - 320d
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 18. Novembra 2013, 17:03

Ja som si myslel, že som príliš citlivý na svoje auto, ale ako tak čítam zisťujem, že nás je tu viac takých, ktorý si vážia svoje tátoše :thumbup: Tak a spomeniem aj ja pár vecí, ktoré ma vytáčajú: každý, kto sadne do auta sa vkuse stará do spolujazdcového sedáka (fúkanie bočníc posúvanie dvíhanie), to okopávanie zadných priestorov ani nespomínam radšej a bordel detto, ďalšia kapitola je zatváranie dverí nemám ich veľmi rozchodené a treba trošku buchnúť s nimi, každý komu sa nepodarí zavrieť tie dvere na prvý raz s nimi potom maturuje ako neandertálec a vec, ktorá ma vytáča najviac je to, keď ľudia používajú bok na spolujazdcovom sedáku, ako šmýkačku mám alcantru a na tom boku vidieť že je trošku ošúchaný, s nervami to každému vravím ale nikto si to neberie k srdcu asi to spravím tak, že sedačku presne nastavím a bude tam sedávať iba jedna osôbka, ona sa vie správať 8) a ostatných pošlem do zadu aj tak mi ich v predu netreba :lol:
No a na záver tu mám dva zážity:
1. infarktový stav pre mňa: vzadu v aute som viezol kamaráta a kamarátku, chceli ísť na benzínku tak som išiel zastal som na parkovisku a asi nejakých 40 centy od dverí bol plot zrazu kamoška roztvorila dvere (neviem či ich vykopla alebo čo :evil: ) ale už som iba počul, ako zhrkotal plot ja som si to najprv nejak ani neuvedomil, no kamoš sa hneď začal smiať a híkať :lol: na veľké šťastie do plota buchol len gumený lem dverí a lak bol v poriadku to mi vtedy odľahlo =D>
2. infarktový stav pre posádku :twisted: : bol som odviezť toho istého kamoša z 1. príbehu s jeho priateľkou, oni dvaja sedeli v zadu a vedľa mňa sedela kamoška bol som trošku nervózny a po pár kilometroch sa mi kamoš začal v zadu metať viete ako to je keď sa 95 kilových chlap chytí vášho sedáka zo zadu a začne sa naprávať alebo sa nakláňa ku vám dopredu pretože sa chce silou mocou s vami rozprávať pri tom nechápem prečo sa nevenoval priateľke a len stále sa miesil vybľakoval pičoviny, ja som už bol taký vytočený, že keby si tak nevážim auto tak by som prehrizol volant :D asi 5 krát som ho upozornil aby si sadol normálne a nehýbal sa tam ako vták, ktorý sa chystá zahniezdiť, ale on si nedal povedať, akurát sme išli cez oblasť kde bolo plno kvalitných zákrut, tak ma vynervoval, že som riadne dupol na plyn a pred nami zákruta vletel som do nej chcel som, len aby sa trochu vystrašil, no nerátal som že nás zoberie bokom ( mal som letné gumy zodrate pod minimum a trošku bolo mokro :wink: ) :mrgreen: síce som to prefúkol, no hneď mi pomohlo dsc a ja som to jedným šklbnutím volantu vyrovnal \:D/ po tomto zážitku sedel ako 5 peňazí a v zadu si u mňa do vtedy nikto nikdy nedal pas od vtedy každý 8) takže problém s posádkou, ktorá si nevie so sebou rady som celkom ľahko vyriešil :thumbup: darmo keď ľudia vidia ako sa na aute valíte dverami dopredu, nie je im všetko jedno \:D/
BMW E90 320d

banned

Utorok, 19. Novembra 2013, 01:06

voMacK napísal:
do pici...

Toto vsetko mas v tom bielom renaulte? :-O
banned... ...connecting people :)

fritolko
Auto: X3 E83
Kraj: Žilinský

Utorok, 19. Novembra 2013, 12:50

banned napísal:
Toto vsetko mas v tom bielom renaulte? :-O

On ma pezot:D

mexican
Autor témy
Auto: modré géčko

Utorok, 19. Novembra 2013, 12:55

Kým má modrú plečku v servise, tak všetkých asistentov hodil do pežota, aby sa v ňom cítil bezpečnejšie. Teraz neviem, či do neho dočasne presúval aj airbagy alebo nie.
Druhý dôvod je ten, aby mu všetky tie hračky v autorizovanom servise nedojebali tak ich schoval do pežota.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

bruno75

Utorok, 19. Novembra 2013, 13:02

Hlavne ale mal dat opravit asistent proti kamionom v pravom pruhu, ktory ma evidentne nefunkcny...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 218 neregistrovaných