... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Re: Cestní piráti... (Octávie a pod...)

Pondelok, 29. Apríla 2013, 17:46

svekin nic zle ani protizakonne nespravil (az na to zastavenie a vystupenie :mrgreen: )
v obci mozes vybrat jazdny pruhktory chces.
ten co isiel za nim na medvedi sa mohol preradit do praveho a ostat tam. vobec by sa nejednalo o predchadzanie ale obchadzanie..
vsetci mohli ostat kludny a tato bezvyznamna debata by tu vobec nemusela byt.
v BA bezne chodim v lavom pruhu a bezne ma obchadzaju v pravom (preradi sa z laveho do praveho a ostane tam, pripadne sa casom vrati do laveho).
byvam v lavom preto, lebo niekedy za 2-3 km budem odpocovat vlavo. nikto s tym nikdy nemal problem, lebo kazdy co jazdi v BA vie, ze na jazdu si moze vybrat ktorykolvek pruh.
nikto neporusil ziadnu vyhlasku ani nic.

tamten medvedak si urcite nechcel rozbit auto na nepohodlnej ceste a nutil tam ist vozidlo pred nim aj ked nemusel. v klude sa mohol preradit do praveho pruhu a pokracovat v jazde.. ci sa uz vrati naspet alebo nie.

Wanted
Auto: 5 metrova pi*ovina
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 29. Apríla 2013, 18:09

germancars1 napísal:

ban respektujem aj ked neviem zaco.. avsak dovod mojej registracie je uzivatel bucekcades + nick kokotkovomack, ktory v podpisoch pouziva moj nick.. mily 6cylinder toto je uz naozaj dostatocny dokaz o tvojom dusevnom stave !!!

v tomto ale naozaj nieco bude lebo na germana by som taku reackiu (vyzera ze ma viac rozumu) ozaj nepovedal skor to je detinsky Cylindrik...
E60 https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/lci-edition-t121863.html
E32 DC58865
ex: E30 M20B20
Yo´ mama is so fat, when she walked by the TV, I missed 3 episodes!...

svekin
Auto: e46 330cd
Kraj: Košický

Utorok, 30. Apríla 2013, 08:49

Po vikende tu mam antipiratov. OK, chapem ze pocuva express a ze v dalsej dedine je radar ale preto nemusi ist 2km pred nou 70 a v nej pre istotu 40. Skoda ze som nemal cas. :mrgreen:
E46 330cd (flipper)
E36 316i (zabka)

sperhy

Štvrtok, 2. Mája 2013, 17:48

nejak sa mi nechce veriť, že sa tu nájdu takí ľudia, že ked pojdu v ľavom po dobrej ceste v obci a zozadu sa prirúti auto a začne vás vyblikavať do praveho len preto, že on nechce ist po tych jamach, tak vy tam s radosťou odbočíte a vytlčete si všetky zuby... mna by ani nehlo! [-X
120d 120kw

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov

Piatok, 3. Mája 2013, 14:10

Mne sa raz stalo, ze som isiel v lavom, zozadu sa vyrazne vyssou rychlostou blikajuc priblizoval mlady frajer. Ja som sa mu uhol, ale on sa zaroven uhol tiez a tak sme sa stretli v pravom pruhu, on s ohnutou kapotou. Odvtedy sa neuhynam..

Navyse, my tu v KE (a urcite aj vy v BA) mame taku vymozenost, ze aj ked idu 2 pruhy jednym smerom, niekedy sa na konci rozdeluju a kazdy ide inym smerom. Ked sa clovek v dostatocnom predstihu nezaradi do laveho, pripadne z neho uhne kvoli rychlejsim autam, na konci ho nikto nemusi pustit odbocit do lava.

kajo1

Piatok, 3. Mája 2013, 16:04

Dnes som šiel cez BA trošku dynamickejšie.
Ale mal som smolu, lebo aj keď som Bratislavák, mal som auto s TT značkami, šiel som vybaviť STK pre manželkinho otca.
Nikomu som neublížil, iba na obchvate som sa potreboval zaradiť do odbočovacieho a SantaFe, ktoré som si vybral mi neurobilo miesto, tak som pichol zaňho a neriešil som.
Na Galvaniho ten vygumovaný idiot so Santa Fe zablokoval oba pruhy na červenej, tak som sa vedľa neho postavil, dal dole okno, že čo je? Vyberte si pruh, vravím.
A on do mňa, že on si vybral, že oba :) A že tu nebudeš jazdiť ako pretekár, jazdíš ako k...t a také reči. Bol silný, lebo tam mal podobne vyzerajúceho kamoša.
Vravím mu, odkedy si tykáme? A ešte mu vravím, vy asi chcete mať problémy?
A on začal najazďovať do môjho pruhu, až sa dotkol môjho zrkadla.
To ma samozrejme rozladilo, uhol som mu, on pridal a fičal po Galvaniho vľavo naplno.
Tak som ho sprava predbehol, ešte tlačil chcel mi zavrieť fugu, ale nepomohlo mu to, vtlačil som sa mu pred auto myšička spôsob, zblokol som ho trošku, nemá sa to, ale čo vám poviem, nahneval ma.
A on vtedy rýchlo odbočil doľava z Galvaniho preč...
Hlavne, že mal SC značky, tak sa cítil asi niečo viac :D
Tak bacha na zlaté staršie Santa Fe so SC značkami a nálepkami nejakej drevospracujúcej firmy, riadi ho sám diabol :)
Ak máš otázku ohľadne klímy, napíš, ak budem vedieť, poradím.

xH4wK

Piatok, 3. Mája 2013, 16:30

Le Gend napísal:
Mne sa raz stalo, ze som isiel v lavom, zozadu sa vyrazne vyssou rychlostou blikajuc priblizoval mlady frajer. Ja som sa mu uhol, ale on sa zaroven uhol tiez a tak sme sa stretli v pravom pruhu, on s ohnutou kapotou. Odvtedy sa neuhynam..

Navyse, my tu v KE (a urcite aj vy v BA) mame taku vymozenost, ze aj ked idu 2 pruhy jednym smerom, niekedy sa na konci rozdeluju a kazdy ide inym smerom. Ked sa clovek v dostatocnom predstihu nezaradi do laveho, pripadne z neho uhne kvoli rychlejsim autam, na konci ho nikto nemusi pustit odbocit do lava.

Smerovky si predpokladam daval na poslednu chvilu :D

xH4wK

Pondelok, 6. Mája 2013, 17:13

xH4wK napísal:
toto som dnes zachytil pri ceste do prace..
http://www.youtube.com/watch?v=-tNAaB0NkK0

Mozem to nejako poslat policii ? :)

Tak, objavilo sa to na sme a vodic porusil dokonca az 6 pravidiel ... kvalitka.

http://auto.sme.sk/c/6732046/kamera-zac ... idiel.html

Simpson

Pondelok, 6. Mája 2013, 20:17

mám veľmi nepríjemný pocit že to je môj sused
ráno omrknem pre istotu špztku

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 6. Mája 2013, 20:23

Simpson napísal:
mám veľmi nepríjemný pocit že to je môj sused
ráno omrknem pre istotu špztku

mu daj link za stierac :D
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov

Utorok, 7. Mája 2013, 08:48

Rovno ho potrestaj, ako je u vas na Tahanovciach zvykom: Klucom cez dvere, odlomit zrkadlo, prip. zobrat antenu.. Nech karma pracuje..

xH4wK

Utorok, 7. Mája 2013, 12:38

Najhorsie je, ze vacsina ludi do diskusie prispieva ake to je strasne normalne vo velkomestach...
Tak som im tam odpisal:
Velkomeste ? Myslis Kosice alebo Bratislavu ?
Ano ?
Soferoval som mesiac v USA, konkretne Houston, myslis ze sa to da definovat ako velkomesto ?
Tam som za celu dobu nezazil ani jednu zo situacii ktore tu v tejto diskusii kazdy opisuje ako "UPLNE NORMALNE"
Vies co ti poviem ? Normalne to prijde len zdegenerovanym vodicom ktori su obrovsky frajeri na cestach a "ti ostatny dementi" co im len vadia v ich ceste za svetlom ich absolutne nezaujimaju.
Kazdy normalny vodic totiz vie ako sa ma na ceste spravat a na co su pravidla cestnej premavky.
Kazdy na facebooku sharuje videa o nehodach, kazdy si ich pozrie a potom pride diskutovat na SME ako je to vsetko normalne.

Radim vam spametajte sa kym niekomu nieco sposobite, ano pisem niekomu pretoze co sposobite sebe ma nezaujima.

krajson
Auto: FF
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 7. Mája 2013, 13:08

+1 :thumbup:

patricius_KE

Utorok, 7. Mája 2013, 14:20

xH4wK napísal:
Radim vam spametajte sa kym niekomu nieco sposobite, ano pisem niekomu pretoze co sposobite sebe ma nezaujima.

=D> :thumbup:
Obrázok

kajo1

Utorok, 7. Mája 2013, 23:54

Kamoš natočil tohto chuja (zle nastavený dátum, nevšímať si, bolo to pred pár dňami):
http://www.youtube.com/watch?v=yhIvW1e8iW4&edit=vd
Ak máš otázku ohľadne klímy, napíš, ak budem vedieť, poradím.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 222 neregistrovaných