... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

Jozef napísal:mal už niekto s diódami problémy? myslím nejaké pokuty za to že to nemôže byť alebo že to nemá certifikát.... stretol sa niekto s niečím?
ice.blade napísal:preco vsetci robia schemy cez reladka... co takto nemechanicky spinat tranzistormi?
dymone napísal:ani ja niesom elektricky zdatnyJeidne co mi pride zbytocne, je to zapaj cez parkovacky a stretavacky zvlast. Podla mna by stacilo zopnut to stlmenie uz pri parkovackach a tym padom by to bolo stlmene aj pri stretavackach, kedze parkovacky svietia aj pri aktivovanych stretavackach.
Bol by si ochotny mi spravit schemu s tym ze, napajanie ide zo spinacky (=AE svietia naplno stale/denne svietenie) a tlmenie pre AE je aktivovane uz parkovackami? A este keby si bol ochotny mi vysvetlit vyznam toho 100k odporu pls :)
 praveze 99% ludi ktori si pripajaju AE ich pripajaju namiesto parkovaciek a netahaju extra kabelaz... inak ta schema je univerzalna ale ak chces tak pozri si este raz tu schemu post837357.html#p837357 a zapoj to nasledovne podla najjednoduchsej logiky toho obvodu:
 praveze 99% ludi ktori si pripajaju AE ich pripajaju namiesto parkovaciek a netahaju extra kabelaz... inak ta schema je univerzalna ale ak chces tak pozri si este raz tu schemu post837357.html#p837357 a zapoj to nasledovne podla najjednoduchsej logiky toho obvodu:

ice.blade napísal:kazde 3 diody maju svoj predradny odpor.