... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
mayhemo napísal:ja chodim na V2 angel eyes dennodenne dokonca aj okolo policajtov aj okolo kontroly a nic mi nespravili (zatial). Chodit tak budem stale pokial mi neklepnu po prstoch.. ale aj tak nechapem ako moze niekto s pasikom nalepenym na aute chodit v pohode lebo ma papier o tom ze je to denne svietenie a pritom angel eyes podla mna lepsie svietia nez tie ledky nalepene na nejakej favoritke
potmehuth napísal:Dakujem pekne za take oficialne schvalenie.
Staci si zapnut dopravny servis na radiu, kde neustale vyzivaju vodicov (ked prsi alebo je sero a pod.), co maju SCHVALENE denne svietenie, aby ho neupouzivali, lebo ich zo zadu nie je vidno, nakolko zadne svetla nesvietia![]()
Ked idem na AE, svietia mi aj zadne, co je pre bezpecnost cestnej premavky ovela prinosnejsie ako SCHVALENE denne svietenie!!!
fakt zasnem
nadro napísal:ja mám aj papierik na AE takže keď ma zastavia tak sa preukážem
shoot&score napísal:Čaute, mám taký dotaz, nahodil som si AE V3, ale chcem ich používať len ako parkovačky, teda nie na denné svietenie. No na učel parkovačiek svietia asi tak o 1000% viac ako je treba. Mám ich zapojené priloženou kabelážou a chcem sa vás spýtať kde a aký rezistor napájkovať aby mi to svietilo tak o polovicu slabšie. V elektrike moc doma niesom, no ak tam stáči dať len ten odpor niekde tak to zmáknem, len neviem aký a kde![]()
Za každú radu som vďačný.
HAMANN E46 napísal:toto by zaujimalo aj mna![]()
dufam ze to nemas navod na instalaciu AE