... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
tito_mt napísal:nazdar..mam taky problemik, namontoval som AEcka a zapojil som to podla crumarovho navodu..hruby cerveny na plus, ukostrenie na kasnu...kruzky som zapojil na menice a plusovy biely som zapojil na vodic parkovacky s tym ze druhu parkovacku som nechal svietit v motorovom priestore...jednoducho som to zapojil najjednoduchsie ako sa da....zapnem parkovacky(teraz uz AE) a rele zacne neustale cvakat...AE sice svietia ale vidno ze obcas tak rychlo prebliknu, nakolko to rele cvaka neustale..viete mi poradit cim to moze byt?? osobne si myslim ze som to zapojil dobre ale to cvakanie aj dost pocut a myslim si ze by to nemalo robit. dik
lukas107 napísal:Akosi som nenasiel odpoved co robit v pripade ked som mal predtym CCFL a chcem LED... ide o problem s tym aby mi nesvietil palubny ze je vypalena ziarovka...kedze ta zasuvka na parkovacky je odstrihnuta mam tam len plus a minus kablik
lukas107 napísal:pripojene na + a - kontakt baterie? cize kontakty na parkovacky su odpojene a nehlasi ti nic?cudne