... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
erikozo napísal:No lenze ja to tam mam nalepene a ked to dam dole mi to asi nevyreklamuju..
Na obrazku je zakruzkovana priechodka, cez ktoru sa daju kable vytiahnut zo svetla. Je na tom nasadena iba mala gumicka. Tu vsak nastava 1. problem - ako tam tie kable dostat? V prvom rade z kablov treba odrezat tie gumene buzirky, co su na ich koncoch (kvazi izolacia), aby to ta guma pri prechode nezasekla. Z AE mi idu 2 kable - cerveny a cierny. Ich koncovky je najlepsie vlozit jednu do druhej.
Nasledne treba zo zadnej strany svetla prestrcit spagat. Ten treba prevliect aj cez maly otvor, ktory sa nachadza na jednej z tych dvoch koncoviek (myslim, ze na cervenom kably) a par krat to okolo kablov este dalej obtocit, uviazat -> kedze sme to prevliekli aj cez ocko koncovky, pri tahani to pojde cez otvor pekne rovno a hladko.
To je v podstate najjednoduchsia cast, ktoru najdete pekne zobrazenu vo vsetkych navodoch, dokonca aj sedi :D (co sa mi pri tych navodoch casto nestavalo).
Prichadzame k casti, kde si to vacsina ludi napaja na parkovacky, v ECU boxe nenajdete kabel podla americkeho navodu a pod. Kedze sa mi vobec nepacil sposob pripajania na parkovacky (kvoli uz vyssie spominanym problemom), zobral som merak a hladal spravny kabel v ECU boxe, v ktorom je napatie pri otoceni kluca do druhej polohy a dalej.
Aj sa mi ho podarilo najst - je pekne viditelny na fotke, ktoru prikladam. Tento sposob pripojenia mi pride najlepsi - po otoceni kluca do druhej polohy AE uz svietia automaticky, svetla mozu zostat v polohe 0. Aj po zapnuti svetiel zostavaju samozrejme AE zapnute. Parkovacky nepisu ziadnu chybu, nic mi v motorovom priestore nevysi a pod. Vymenil som este ziarovky v parkovackach - dal som tam samozrejme biele a absoluuutne to nevadi, ze pri zapnutych svetlach tam tie parkovacky svietia. Po vypnuti z druhej polohy nizsie AE do 5s zhasnu.
Nechcelo sa mi ten kabel rezat a pod., tak som zvolil jednoduche riesenie: smer elektro -> spojka na kabel. jednou stranou som sa na neho nastikol, do druhej casti spojky som dal kabel vlastny (kupeny, ziaden z AE kabelaze), na ktoreho koniec som dorobil koncovku, ktora pasuje do tej z AE kabelaze. Cize mozem AE od tohto "aktivatora" kedykolvek odpojit alebo pripojit jednoduchym povytiahnutim koncoviek.
Ako tu uz aj niekto pisal predo mnou - tiez mam priechodku z navodou obsadenu, ide cez nu hruby cerveny kabel. Ani na druhej srane, pri ECU boxe, sa mi zatial priechodku najst nepodarilo. Tuto cast budem riesit az ked sa otepli, pretoze nemamvykurovanu garaz. AK BY MI S TYMTO VEDEL NIEKTO PORADIT, BOL BY SOM VDACNY. (nenachadza sa kablik s +12V pri zasvietenom interiery aj v ECU boxe?)
This is not a look of an ordinary eye.
It's a look of an AngelEye.
_bang_ napísal:E46 AngelEyes Installation Guide
No chalani, popisalo sa tu toho celkom a rozhodol som sa s Vami podelit o svoje skusenosti. Dufam, ze to niekomu pomoze.
Nedavno som si aj ja instaloval AngelEyes. Prve sklamanie nastalo, uz ked mi prisli - nedrzali na svetlach. Predajca o tom evidentne vedel, pretoze v baleni bolo rovno pribalene aj podlozky na prilepenie - nejako sa o tom vsak zabudol zmienit. Bola to dost prplacka to tam dobre uchytit.
Navyse, ked som si pozeral, ako mnoho ludi tahalo zo svetla kabelaz a ako to pripajalo na parkovacky ("jednu parkovacku nechame vysiet v motorovom priestore" alebo "nahradime jednu parkovacku odporom", pripadne "odpojime parkovacky uplne a vypneme cez diagnostiku check") - tieto riesenia mi prisli dost neprofesionalne. Tak pridavam svoj navod, co som vymyslel.
Kvalita fotiek nic moc, sorry, omylom som mal prepnuty fotak na rezim VGA.
1. Ako dostat kabelaz zo svetlometu
Nie je potrebne rezat ziadne tesnenie, len to chce trosku sa s tym pohrat.Kód: Vybrať všetkoNa obrazku je zakruzkovana priechodka, cez ktoru sa daju kable vytiahnut zo svetla. Je na tom nasadena iba mala gumicka. Tu vsak nastava 1. problem - ako tam tie kable dostat? V prvom rade z kablov treba odrezat tie gumene buzirky, co su na ich koncoch (kvazi izolacia), aby to ta guma pri prechode nezasekla. Z AE mi idu 2 kable - cerveny a cierny. Ich koncovky je najlepsie vlozit jednu do druhej.
Nasledne treba zo zadnej strany svetla prestrcit spagat. Ten treba prevliect aj cez maly otvor, ktory sa nachadza na jednej z tych dvoch koncoviek (myslim, ze na cervenom kably) a par krat to okolo kablov este dalej obtocit, uviazat -> kedze sme to prevliekli aj cez ocko koncovky, pri tahani to pojde cez otvor pekne rovno a hladko.
2. Pripojenie na napajanieKód: Vybrať všetkoTo je v podstate najjednoduchsia cast, ktoru najdete pekne zobrazenu vo vsetkych navodoch, dokonca aj sedi :D (co sa mi pri tych navodoch casto nestavalo).
3. Pripojenie "aktivacneho" kablaKód: Vybrať všetkoPrichadzame k casti, kde si to vacsina ludi napaja na parkovacky, v ECU boxe nenajdete kabel podla americkeho navodu a pod. Kedze sa mi vobec nepacil sposob pripajania na parkovacky (kvoli uz vyssie spominanym problemom), zobral som merak a hladal spravny kabel v ECU boxe, v ktorom je napatie pri otoceni kluca do druhej polohy a dalej.
Aj sa mi ho podarilo najst - je pekne viditelny na fotke, ktoru prikladam. Tento sposob pripojenia mi pride najlepsi - po otoceni kluca do druhej polohy AE uz svietia automaticky, svetla mozu zostat v polohe 0. Aj po zapnuti svetiel zostavaju samozrejme AE zapnute. Parkovacky nepisu ziadnu chybu, nic mi v motorovom priestore nevysi a pod. Vymenil som este ziarovky v parkovackach - dal som tam samozrejme biele a absoluuutne to nevadi, ze pri zapnutych svetlach tam tie parkovacky svietia. Po vypnuti z druhej polohy nizsie AE do 5s zhasnu.
Nechcelo sa mi ten kabel rezat a pod., tak som zvolil jednoduche riesenie: smer elektro -> spojka na kabel. jednou stranou som sa na neho nastikol, do druhej casti spojky som dal kabel vlastny (kupeny, ziaden z AE kabelaze), na ktoreho koniec som dorobil koncovku, ktora pasuje do tej z AE kabelaze. Cize mozem AE od tohto "aktivatora" kedykolvek odpojit alebo pripojit jednoduchym povytiahnutim koncoviek.
4. Pripojenie na interierove osvetlenieKód: Vybrať všetkoAko tu uz aj niekto pisal predo mnou - tiez mam priechodku z navodou obsadenu, ide cez nu hruby cerveny kabel. Ani na druhej srane, pri ECU boxe, sa mi zatial priechodku najst nepodarilo. Tuto cast budem riesit az ked sa otepli, pretoze nemamvykurovanu garaz. AK BY MI S TYMTO VEDEL NIEKTO PORADIT, BOL BY SOM VDACNY. (nenachadza sa kablik s +12V pri zasvietenom interiery aj v ECU boxe?)
5. EnjoyKód: Vybrať všetkoThis is not a look of an ordinary eye.
It's a look of an AngelEye.
Ked budem mat viac casu tak doplnim, na co si treba dat pozor...
Jozef napísal:pridavam nejaké video, ale nie ku inštalacie ale ako to dopadlo :)
http://www.youtube.com/watch?v=Gblcy7g_a8k
1riso46 napísal:
dost dobre ako to ze to tak blika ??? to kazde ?
TT-SIMIK napísal:to blikanie robí to že je to napojené na zlý vodič/rele a rele cvaka a cvaká mám taky dojem......pre fade out efekt je tam určeny iny vodič,ten čo ide priamo na angely....
Demkowicz napísal:to blikanie je fest na prdovela krajsie je to ked to spolupracuje a chova sa ako interier, cize pomalicke zhasinanie
Jozef napísal:ono sa to tak chova aj:) len neviem či to ma niečo spoločne aj s tým že je to starši foťak tak ma asi malo snimkov za sekundu tak preto sa to možno tak zda.