... všetko o BMW ...
Patkola1 napísal:Ak vyjebú celý ten keramický shit z toho obalu a založia to spať tak tam vznikde medzipriestor a hnusne to duní a rezonuje tak čudne. Prevrtaním o priemere potrubia nevznikne medzipriestor a dostaneme sa na prieťah spalín o objeme ako keby tam bol downpipe predsa nie?
Patkola1 napísal:Ak vyjebú celý ten keramický shit z toho obalu a založia to spať tak tam vznikde medzipriestor a hnusne to duní a rezonuje tak čudne. Prevrtaním o priemere potrubia nevznikne medzipriestor a dostaneme sa na prieťah spalín o objeme ako keby tam bol downpipe predsa nie?
LOFTY napísal:
Presne takto som uvažoval aj ja, nedal som to úplne odstrániť, aby to nedunelo a nerezonovalo, iba sa to spriechodnilo cca 50 - 60mm a je to ozaj v pohode!
Patkola1 napísal:
A kde si to dával robiť pretože môj problém je ten že E91 má DPF spolu s KATom a ten by som chcel nechať aktívny.
vladoslavo napísal:Chlapi, pre zaujimavost, ked je DPFko spolu s KATom, ako sa DPF vybera, alebo prevrtava?
Nie je tam zo ziadnej strany pristup, spredu je KAT, zo zadu je koleno ...
Vladdo01 napísal:pocas vikendu som troska vypucoval dpfko, tak som zvedavy na kolko km to bude stacit..
vladoslavo napísal:Chlapi, pre zaujimavost, ked je DPFko spolu s KATom, ako sa DPF vybera, alebo prevrtava?
Nie je tam zo ziadnej strany pristup, spredu je KAT, zo zadu je koleno ...
LOFTY napísal:
Každopádne, si myslím, že od kolena to prevŕtať /samozrejme nepoškodiť katalizátor/ je oveľa výhodnejšie ako rozpárať DPF-ko a následne to potom zavárať, čo poškodzuje kvalitu obalu, nakoľko zváraný viac podlieha vplyvom na následné korodovanie atď., to uzná každý automechanik /odborník/!!!! Treba to proste spriechodniť a odinštalovať z RJ aby nevstrekovalo naftu za účelom samočistenia a bude to super fungovať.
vladoslavo napísal:
Ale ako to prevrtas cez to zahnute koleno?