... všetko o BMW ...
TT-SIMIK napísal:M57N E60 530d maju DPF mimo kat
M57N E60 525d maju DPF z katom(2 v poradí)
M57N2 E60 530d maju DPF z katom(2 v poradí)
M57N2 E60 525d maju DPF z katom(2 v poradí)
M57N2 E60 530xd maju DPF z katom(2 v poradí)
M57N2 E60 525xd maju DPF z katom(2 v poradí)
takto by to malo byt......
TT-SIMIK napísal:M57N E60 525d maju DPF z katom(2 v poradí)
coWon napísal:dpf mimo kat
aspon na mojom (chvalabohu)
Vladdo01 napísal:dnes som na EK dosiahol celkom slusne hodnoty, predpokladam ze to ma na svedomi vycistenie DPF (BMW 530D 2005, cca 200KW od mmracingu)
PSnoopy363 napísal:Čaute borci. Moje DPF-ko si už zrejme vyžaduje regeneráciu, podľa diagnostiky, ktorá vypísala, že už je potrebná, lebo je na 50 niekoľko % zadrbané, alebo čo. Včera som išiel zo ZV do TT po dialnici...vyše 100km dialnice. Myslíte, že mi za ten čas zregenerovalo DPF-ko? Pretože som si nevšimol žiadne rapídne zvýšenie spotreby na eko gauge. Otáčky sa pohybovali po dialnici v rozmedzí od takmer 2 000 do blízko 3 000 ot./min.. Niekde som tu čítal, že regeneruje iba do 2 000 ot./min.. Tak cestou domov mám jazdiť do 2 000? alebo to je jedno? Ináč žhaviče mám všetky nové, aj termostaty, takže zrejme nič nebráni regenerácii, čo sa týka technického stavu a diagnostika tiež písala, že je regenerácia zrealizovateľná..niečo v tom zmysle. Ináč auto 530xd LCI, spotreba za túto cestu 7,5 - 7,7l, 3/4 cesty dialnica, ak vám to niečo pomôže. Auto hodím na diagnostiku, keď prídem domov, len chcem vedieť či som šiel správne, aby sa zapla regenerácia, alebo ako to napravím cestou domov, aby mi nepísalo, keď budem na diagnostike, že na regeneráciu stále čaká....díky.
gsxrr napísal:mala by ti v pohode prebehnut,len zahrej motor chod ustalenou rychlostou a ono to prebehne,nezabudni mat dotankovane,viem ze je potrebne aj urcite mnozstvo paliva v nadrzi
PSnoopy363 napísal:
Teplotu som sledoval a bola vždy okolo 88 - 90°C...a mal som niečo nad pol nádrže keď som odchádzal a teraz mám ani neviem, ale tuším vyše 1/4 nádrže....a musím ísť ustálenou rýchlosťou, alebo na ustálenom plyne? Lebo tak hore kopec, potom zase klesanie...rýchlosť sa mení...začnem obiehať a nejaký chuj sa zo zadu objaví, tak musím pridať nech sa ukľudní a potom už ani nemá chuť obiehať, lebo by mu ani 2 motory nestačili.....tak no....alebo mám skúsiť cestou domov tempomat na 130 a tak nechať?
biggiejr napísal:
Daj si tempomat auto sa zariadi samo...
andush napísal:dnes mi zaslepovali egr. moze to byt tym?
PSnoopy363 napísal:Čaute borci. Moje DPF-ko si už zrejme vyžaduje regeneráciu, podľa diagnostiky, ktorá vypísala, že už je potrebná, lebo je na 50 niekoľko % zadrbané, alebo čo. Včera som išiel zo ZV do TT po dialnici...vyše 100km dialnice. Myslíte, že mi za ten čas zregenerovalo DPF-ko? Pretože som si nevšimol žiadne rapídne zvýšenie spotreby na eko gauge. Otáčky sa pohybovali po dialnici v rozmedzí od takmer 2 000 do blízko 3 000 ot./min.. Niekde som tu čítal, že regeneruje iba do 2 000 ot./min.. Tak cestou domov mám jazdiť do 2 000? alebo to je jedno? Ináč žhaviče mám všetky nové, aj termostaty, takže zrejme nič nebráni regenerácii, čo sa týka technického stavu a diagnostika tiež písala, že je regenerácia zrealizovateľná..niečo v tom zmysle. Ináč auto 530xd LCI, spotreba za túto cestu 7,5 - 7,7l, 3/4 cesty dialnica, ak vám to niečo pomôže. Auto hodím na diagnostiku, keď prídem domov, len chcem vedieť či som šiel správne, aby sa zapla regenerácia, alebo ako to napravím cestou domov, aby mi nepísalo, keď budem na diagnostike, že na regeneráciu stále čaká....díky.