... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 44

Prišli by ste na takýto zraz?

Áno
243 (78%)
Nie
10 (3%)
Možno
57 (18%)

Celkom hlasov: 310
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Hajecek
Autor témy
Auto: E36 325iA Cabrio
Kraj: Bratislavský

Re: Zapadne Slovensko ... Velke stretnutie - nejake fotenie

Piatok, 18. Januára 2013, 07:13

Marty-N napísal:
..foto Paddock BMW zraz Kmaneňák 2011 :thumbup:

kde je na kamenaku taketo velke priestranstvo ?

jkk
Auto: E91 330xd

Piatok, 18. Januára 2013, 07:59

Paddock je Pezinska Baba....

preto som pisal ze je potrebne aby to niekto uz obvolal a zistil ako to v dany termin vyzera...

o dvojdnovej akcii ani neuvazujte pokial sa toho nechyti niekto kto s tym ma skusenosti...nie je to az taka sranda ako sa zda...radsej dobry jednodnovy program ako roztahany vlacny a nudny program na dva dni....ked sa spravy naozaj dobry jednodnovy program nabuduce si ludia samy budú pytat dvojdnovy :smile:
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Hajecek
Autor témy

Piatok, 18. Januára 2013, 08:18

ja som tiez za jednodnovy idem napisate niekomu z tych co ste menovali aby mi dali kontakty ked uz sa v tej skole tak nudim :D

Jeffri
Auto: E46 318Ci
Kraj: Trnavský

Piatok, 18. Januára 2013, 12:30

Hej jednodňový je ideálny na začiatok... a najlepšie v sobotu...
Mohli by sa už aj riešiť body programu..
Keďže chcete lokalitu vhodnú aj na šprinty takže jedným z bodov budú určite šprinty, ďalej nejaký slalom ? Chceli ste slečny na umývanie áut, nejaké to pálenie gúm/drifty... niekde pomimo fotenie áut..možno aj s dnými slečnami, možno nejaké odmeny od sponzorov pre víťazov šprintov a slalomu? Čo síce pochybujem, že sa nájde niekto kto by sponzoroval zraz v prvom ročníku...
Plus ten plagátik.. Ale treba nejak nazvať ten zraz atď.. :-)
A na facebooku potom udalosť kde by sme pozvali Bmw pozitív ľudí a nejak by sa to rozšírilo medzi ostatných priaznivcov Bmw? :-)

jkk

Piatok, 18. Januára 2013, 12:38

na to samorejme mozete mysliet a pomaly to riesit ale kym nebude jasna lokalita a tym padom aj priestorove a casove moznosti je rozpravanie o programe trochu predcasne...ked budeme vediet ze je rezervovana pezinska baba od 9:00 do 20:00 tak vieme poskladat program.

Co sa sponzoringu tyka, neviem ako to tu funguje, ci su nejake oficialne vztahy s BMW ale je najmensi problem oslovit dealerov aby spravili predvadzacku nejakek novinky a samozrejme donesu aj nejake reklamne predmety. Ja viem poskytnut v celku zaujimave vyhry ale nie je to priame spojenie s automoto....

EDIT. mam priamy kontakt na pána co ma na starosti Paddock Pezinska Baba. Poslem v PM ak tam bude chciet niekto volat.

Hajecek
Autor témy

Piatok, 18. Januára 2013, 13:54

jkk napísal:
na to samorejme mozete mysliet a pomaly to riesit ale kym nebude jasna lokalita a tym padom aj priestorove a casove moznosti je rozpravanie o programe trochu predcasne...ked budeme vediet ze je rezervovana pezinska baba od 9:00 do 20:00 tak vieme poskladat program.

Co sa sponzoringu tyka, neviem ako to tu funguje, ci su nejake oficialne vztahy s BMW ale je najmensi problem oslovit dealerov aby spravili predvadzacku nejakek novinky a samozrejme donesu aj nejake reklamne predmety. Ja viem poskytnut v celku zaujimave vyhry ale nie je to priame spojenie s automoto....

EDIT. mam priamy kontakt na pána co ma na starosti Paddock Pezinska Baba. Poslem v PM ak tam bude chciet niekto volat.

Posli mi to cislo

Hajecek
Autor témy

Sobota, 19. Januára 2013, 13:55

takze pani prepacte ale riesil som to bez vas ... volal som mu a ma to tam pekne nasackovane uz pretoze nejaky spolok drifterov si to prenajima na svoje zrazy a cvicenia maju tam mat 4 akcie ... napisal som mu do emailu 2 terminy uvidime ci budu volne 25.5. a 8.6. ... tak isto sa ma pytal na program ... je mozne tam driftovat bez prblemov takze nejaka ta drift copmetion sa moze uskutocnit ... takze zatial takto ... hudbu na akciu vybavujem tak isto aj plagat sa uz robi takze tak pani

Hajecek
Autor témy

Sobota, 19. Januára 2013, 14:04

prikladám mail... Dobrý deň volal som Vám v mene BMWklubu SR. Chceli by sme si teda prenajat areál na náš zraz. Dátum ešte nieje dohodnutý ale predbežne buď 25.5. alebo 8.6. Program by spočínal len v nejakej tej driftovacej súťaži a umývania aut poprípade gumovanie na mieste a cena o najkrajšie auto. Zatiaľ to vyzerá tak že by sa malo dostaviť okolo 50-60 áut. Chceli by sme začať o nejakej 8-9hodine postupne sa zbiehať na mieste alebo prísť ako jedna veľká kolóna už rovno na miesto. Podľa záujmu by sme skončili pravdepodobne okolo 10 večer možno neskôr. Snažíme sa vybaviť nejaký ten pojazdný bufet. Sudy a výčapy už zajednané. Ešte vybavujeme audio techniku.
Prosím zašlite mi ponuku ako by to vyzeralo keby sme si chceli prenajat nejaký ten priestor.
Ďakujem
S pozdravom Filip Hájek

Wladis
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 19. Januára 2013, 14:47

1. Padock Pezinska Baba 25-26.5

3. Padock Pezinska Baba 24-25.8

4. Padock Pezinska Baba 21-22.9

Tieto dátumy sú už isto obsadené sú tam drift preteky.

Hajecek
Autor témy

Nedeľa, 20. Januára 2013, 12:47

pani zachvilku pridam plagat ... ako teda s tym sponzoringom bude niekto ochotny niekam skocit a spytat sa alebo ako ? viete neco zohnat ?

Jeffri
Auto: E46 318Ci
Kraj: Trnavský

Re: 1. Celoslovenský BMW zraz ... Pezinská Baba

Nedeľa, 20. Januára 2013, 13:13

1. Celoslovenský zraz to nebude... konajú sa dva na strednom slovensku takže takto nejak...

jkk

Re: 1. Celoslovenský BMW zraz ... Pezinská Baba

Nedeľa, 20. Januára 2013, 14:07

urcite by som pirdal do programu aj sprinty resp. slalom na cas, v tom sa zapoji viac ludi ako v driftovani....a konecne sa niekam pohlo :thumbup:
Naposledy upravil/-a jkk v Nedeľa, 20. Januára 2013, 14:23, upravené celkom 2 krát.

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 44

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný