... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 44

Prišli by ste na takýto zraz?

Áno
243 (78%)
Nie
10 (3%)
Možno
57 (18%)

Celkom hlasov: 310
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Jeffri
Auto: E46 318Ci
Kraj: Trnavský

Re: 1. Celoslovenský BMW zraz ... Pezinská Baba

Nedeľa, 20. Januára 2013, 15:13

Hajecek.. a už vieš ako to je s prenájmom? Koľko zato pýta atď?

Hajecek
Autor témy
Auto: E36 325iA Cabrio
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 20. Januára 2013, 15:13

maniaczv napísal:
ved tam byva aj autoslalom ak sa si dobre pamatam alebo byval a teraz je opat kedze bojnice vypadli z harmonogramu ci ???

tak tak

Hajecek
Autor témy

Nedeľa, 20. Januára 2013, 15:14

Jeffri napísal:
Hajecek.. a už vieš ako to je s prenájmom? Koľko zato pýta atď?

volal som s majitelom alebo skorej s prenajimatelom ... a je na dovolenke povedal ze mu mam napisat mail co a ako (ten som hodil aj sem) a povedal ze sa ozve hned ako pride

jkk
Auto: E91 330xd

Nedeľa, 20. Januára 2013, 15:15

Jeffri napísal:
Neviem prečo ale stále sa mi tá Pezinská baba nepozdáva... :D Najlepšie by bolo nejaké malé letisko alebo niečo podobné...

len problem je to slovicko nejaké :smile: uz vela casu nie je a neviem si predstavit ist na nejake no-name miesto a v den zrazu zistit ze sa tam nasackovali s ineho klubu alebo je tam zraz RC modelov...
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Hajecek
Autor témy

Nedeľa, 20. Januára 2013, 15:17

jkk napísal:

len problem je to slovicko nejaké :smile: uz vela casu nie je a neviem si predstavit ist na nejake no-name miesto a v den zrazu zistit ze sa tam nasackovali s ineho klubu alebo je tam zraz RC modelov...

presne toto si myslim aj ja ... a ked som videl ze ste sa toho nikto neujali aj ked mam teraz tie problemy tak som to zacal vybavovat uvidime ako to dopadne samozrejme ak viete o nejakom inom mieste dajte hned vedit

Jeffri

Nedeľa, 20. Januára 2013, 15:18

Mne osobne je to jedno kde sa to bude konať lebo ja nepôjdem ani na šprinty, slalom ani driftovať :D Nemám nato vhodné auto :D Ide skôr o to ako prilákať ľudí ;)

Edit: Treba doladiť aj názov zrazu... aby som to vedel zavesiť predčasne na bmwklub.cz a e46klub cz...:D

Hajecek
Autor témy

Nedeľa, 20. Januára 2013, 15:22

aj tak ma napadlo ze neni dobre to teraz nekam vesat pokial nevieme ci tam ozaj pojdeme a kedy takze zatial nic nevesat a nazov sa preobi to je to najmenej

Jeffri

Nedeľa, 20. Januára 2013, 15:25

Tak ja by som to zavesil s tým, že by sa tam dal názov a napísal by som, že info čoskoro..

Hajecek
Autor témy

Nedeľa, 20. Januára 2013, 15:29

Jeffri napísal:
Tak ja by som to zavesil s tým, že by sa tam dal názov a napísal by som, že info čoskoro..

idem kontaktovat vyrobcu
:D

maiki
Auto: 02" E46 320d

Nedeľa, 20. Januára 2013, 16:49

tak tak, celoslovensky isto nie..
no slalom do programu urcite treba, na babe sa da spravit paradna trat, vid. bmw kamenak, bola perfektna trat ;-)
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

KISS-MY-ASS
Auto: BMW E46 330d Touring
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 20. Januára 2013, 17:53

Len taky detail... ked už to ma byť celoslovensky zraz tak by bolo vhodne aby sa to konalo niekde v strede SR ...aby aj východniari mohli docestovať.... toto by som skôr nazval zapado slovensky zraz
BMW E39 528i M packet
EX BMW E46 330Ad Touring M packet
EX AUDI Q7 3,0TDI S line
EX BMW E36 320i Coupé M packet
EX Rover 75 1,8B
EX Seat IBIZA 1,4B

Marty-N
Auto: 523iE39 ex, 530xdE61

Re: 1. Západoslovenský BMW zraz - Pezinská Baba

Nedeľa, 20. Januára 2013, 19:06

...tak aj ja si myslím,že tých 10€ na auto není nič katastrofálne,keď idete na pumpu na cafe určite pustíte viac :? a pokial si dobre pamätám tak aj na poslednom Kameňáku sa dávalo 10€ na auto,z toho sa hradil prenájom Paddocku na Babe,a je pravda že našli sa "frfloši" čo si stažovali že 10€,wooo ako vela ](*,) .Potom sme sa rozprávali s panom Fotasom čo to organizoval a hovoril že ludia si myslia že každý im takú plochu prenajme asi zadara [-o< .Takže ja plne suhlasím a nemám problem dať tých 10€ pretože za taku smiešnu cenu by sme mali naozaj perfektný priestor,či už na slalom,na gumovačku,na nejaký ten driftík a je tam kopec priestoru aj na iné programi + dobrí fotograf s tam príde tiež na svoje :thumbup: a hlavne je to uzavretý priestor,čiže nestane sa že by sme niekomu zavadzali.
Hlavne teda dať istý dátum,dohodnút sa s prenajimatelom na nejakej časovej rezerve aby si zistil aký by bol zaujem a učasť (napr:dohodol by si sa s ním nech ti plochu rezervuje na určitý dátum a že by si mu do dvoch mesiacov dal na 100% vedieť či by sa zraz v určený dátum konal pretože pokial nebude zaujem ludí prispieť za prenajom plochy tak myslím že potom sa neoplatí kvoli 10 luďom čo by ochotne prispeli prenajímať to,to by sa potom ku*evsky predražilo).
BMW E39
Obrázok

Hajecek
Autor témy

Nedeľa, 20. Januára 2013, 19:12

Marty-N napísal:
...tak aj ja si myslím,že tých 10€ na auto není nič katastrofálne,keď idete na pumpu na cafe určite pustíte viac :? a pokial si dobre pamätám tak aj na poslednom Kameňáku sa dávalo 10€ na auto,z toho sa hradil prenájom Paddocku na Babe,a je pravda že našli sa "frfloši" čo si stažovali že 10€,wooo ako vela ](*,) .Potom sme sa rozprávali s panom Fotasom čo to organizoval a hovoril že ludia si myslia že každý im takú plochu prenajme asi zadara [-o< .Takže ja plne suhlasím a nemám problem dať tých 10€ pretože za taku smiešnu cenu by sme mali naozaj perfektný priestor,či už na slalom,na gumovačku,na nejaký ten driftík a je tam kopec priestoru aj na iné programi + dobrí fotograf s tam príde tiež na svoje :thumbup: a hlavne je to uzavretý priestor,čiže nestane sa že by sme niekomu zavadzali.
Hlavne teda dať istý dátum,dohodnút sa s prenajimatelom na nejakej časovej rezerve aby si zistil aký by bol zaujem a učasť (napr:dohodol by si sa s ním nech ti plochu rezervuje na určitý dátum a že by si mu do dvoch mesiacov dal na 100% vedieť či by sa zraz v určený dátum konal pretože pokial nebude zaujem ludí prispieť za prenajom plochy tak myslím že potom sa neoplatí kvoli 10 luďom čo by ochotne prispeli prenajímať to,to by sa potom ku*evsky predražilo).

presne tak ... pocitam ze by sme sa mohli dohodnut na nejakych 500 evrach plus samozrejme bude treba zaplatit aj to obcerstvenie alebo aspon tie sudy to tez neni malo 50€ sud takze uvidime ako sa vyjadri pan a potom bude zalezat samozrejme na tom kolko nas tam pride

Marty-N
Auto: 523iE39 ex, 530xdE61

Nedeľa, 20. Januára 2013, 19:41

...myslím že nebolo by odveci dohodnúť sa s niekym kto tam príde s bufetom a proste by sa platilo za to čo ludia spotrebuju,občerstvenie+nejaké tie pečienky.Proste by si tam prišiel zarobiť.Vieš ako myslím.Ked zajednáš sudy tak beztak tam budeš musieť mať niekoho kto bude čapovať a obsluhovať,takto keby si sa dohodol s nejakým "pojazdným bufetárom" že by si prišiel zarobiť by aj tebe odpadlo kopec starostí.
BMW E39
Obrázok
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 44

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných