... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
maniaczv napísal:ved tam byva aj autoslalom ak sa si dobre pamatam alebo byval a teraz je opat kedze bojnice vypadli z harmonogramu ci ???
Jeffri napísal:Hajecek.. a už vieš ako to je s prenájmom? Koľko zato pýta atď?
Jeffri napísal:Neviem prečo ale stále sa mi tá Pezinská baba nepozdáva...Najlepšie by bolo nejaké malé letisko alebo niečo podobné...
jkk napísal:
len problem je to slovicko nejakéuz vela casu nie je a neviem si predstavit ist na nejake no-name miesto a v den zrazu zistit ze sa tam nasackovali s ineho klubu alebo je tam zraz RC modelov...
Jeffri napísal:Tak ja by som to zavesil s tým, že by sa tam dal názov a napísal by som, že info čoskoro..
Marty-N napísal:...tak aj ja si myslím,že tých 10€ na auto není nič katastrofálne,keď idete na pumpu na cafe určite pustíte viaca pokial si dobre pamätám tak aj na poslednom Kameňáku sa dávalo 10€ na auto,z toho sa hradil prenájom Paddocku na Babe,a je pravda že našli sa "frfloši" čo si stažovali že 10€,wooo ako vela
.Potom sme sa rozprávali s panom Fotasom čo to organizoval a hovoril že ludia si myslia že každý im takú plochu prenajme asi zadara
.Takže ja plne suhlasím a nemám problem dať tých 10€ pretože za taku smiešnu cenu by sme mali naozaj perfektný priestor,či už na slalom,na gumovačku,na nejaký ten driftík a je tam kopec priestoru aj na iné programi + dobrí fotograf s tam príde tiež na svoje
a hlavne je to uzavretý priestor,čiže nestane sa že by sme niekomu zavadzali.
Hlavne teda dať istý dátum,dohodnút sa s prenajimatelom na nejakej časovej rezerve aby si zistil aký by bol zaujem a učasť (napr:dohodol by si sa s ním nech ti plochu rezervuje na určitý dátum a že by si mu do dvoch mesiacov dal na 100% vedieť či by sa zraz v určený dátum konal pretože pokial nebude zaujem ludí prispieť za prenajom plochy tak myslím že potom sa neoplatí kvoli 10 luďom čo by ochotne prispeli prenajímať to,to by sa potom ku*evsky predražilo).