... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 44

Prišli by ste na takýto zraz?

Áno
243 (78%)
Nie
10 (3%)
Možno
57 (18%)

Celkom hlasov: 310
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Fester318is
Auto: BMW E36 328i
Kraj: Bratislavský

Re: Zapadne Slovensko ... Velke stretnutie - nejake fotenie

Streda, 16. Januára 2013, 11:30

maiki napísal:
sak to nieje obytna zona, tam su nejake haly alebo co.. len by trebalo zistit ci to je pristupne atd. ci to neni sukromny pozemok, aby neboli problemy

inak s takymto fotenim mam skusenost :D organizoval som fotenie do kalendara 2012 v bolerazi v TT, bola to dost makacka, ale dopadlo to super (na pra detailov :D ) a fotka je na poslednej strane kalendara , cca 40 aut bolo :thumbup:

-takze rad pomozem a mozno by stalo za to, spravit na takom zraze zase nejaku kalendarovu foto :thumbup:

Vsak to vidim ze to nie je v obytnej zone priamo ale je dost blizko aby poculi " stado nasich koni " :D

DonKorleon

Streda, 16. Januára 2013, 20:29

takže kedy a kam ideme zrazovať? ja by som išiel určite :-)
konečnie niečo v okolí a napad skvelý

Hajecek
Autor témy
Auto: E36 325iA Cabrio

Streda, 16. Januára 2013, 20:37

treba to teda este poriadne dohodnut v sobotu na zraze ... kto pride na danubiu ?

jkk
Auto: E91 330xd

Streda, 16. Januára 2013, 23:30

ahojte...

som tu sice kratko, no par (rozumej dve) akcie som v BA robil este s inou znackou auta. Ale bolo to v ovela mensom. Takze ak bude treba velmi rad pomozem a jednoznacne prideme, zrazy s manezelkou milujeme :thumbup:

P.S. teoreticky sa viem dostat ku kontaktu na prevadzkovatelov Paddocku pezinska Baba a zistit detaily ako je cena a volne terminy ak by bol zaujem...
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

matoE36
Auto: e36 320i
Kraj: Košický

Štvrtok, 17. Januára 2013, 00:42

aj ja sa hlasim :) v roku 2012 som nebol nikde :( snad sa to tento rok podari robim 4 smenku ale som povedal ze tento rok na niejaky zraz berem dovolenku :wink:
ex: E36 compact 316i, E36 sedan 320i, E36 320i (323i) tour

maiki
Auto: 02" E46 320d

Štvrtok, 17. Januára 2013, 08:44

jkk napísal:
P.S. teoreticky sa viem dostat ku kontaktu na prevadzkovatelov Paddocku pezinska Baba a zistit detaily ako je cena a volne terminy ak by bol zaujem...

toto sa da poriesit cez rixa , cez neho sme to riesili aj minule, prisiel majitel, odomkol, dali sa mu peniaze a prisiel az ked sme odchadzali...
platili sme 30€/ hodina
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

jkk
Auto: E91 330xd

Štvrtok, 17. Januára 2013, 11:18

Ked zhrniem 6stran navrhov tak teoreticky mame tieto lokality:

- Buková pri Tt od Jeffri http://mapa.zoznam.sk/?search=Bukov%C3% ... %20trnave# BEZ MOZNOSTI SPRINTOV
- Vlčkovce (pri TT) od Matej318i http://mapa.zoznam.sk/?search=Vl%C4%8Dkovce
- Vajnory od maiki https://maps.google.sk/maps?q=vajnory&h ... jnory&z=17 POMERNE BLIZKO OBYTNEJ ZONY, MENSIE PLOCHA
-Penizinska Baba od majro resp. rixo https://maps.google.sk/maps?f=d&source= ... 20565&z=12

myslim ze hladat dalsie miesta je uz vzhladom k datumu zbytocne. Vybrat dva - tri datumy a obvolat ci maju volno a rezervovat.

Pokial sa tu budeme chciet dohadovat na mieste, datume tak tu budeme do marca s 50moznostiami a ziadnymi vysledkami, vzdy sa najde niekto komu nevyhovuje toto miesto alebo henten termin ale vsetci vieme ze kym nie je tyzden pred zrazom tak nikto nevie na 1000% ze pride ci nepride.

Ja navrhujem ktorykolvek vikend v Maji ale za zvazenie stoji aj cez tyzden ked je statny sviatok: 1.5. a 8.5.2013. v maji byva uz pocasie pomerne teple no este nie ziadne prazaky (http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=klimat ... ivneudaje1)

Hlavne nech sa organizatori stretnu, dohodnu a sem nech prezentuju vysledky. To su moje skusenosti...
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Jeffri
Auto: E46 318Ci
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 17. Januára 2013, 12:09

Na Bukovej sa netreba starať o občerstvenie... je tam bufet aj s WC... alebo nejaké 2-3km je dedina a tam sa dá najesť :-) prípadne si donesiete gril atď :-D
Ja by som skôr niekedy na prelome máj/jún.. posledný májový víkend resp prvý júnový...

Hajecek
Autor témy
Auto: E36 325iA Cabrio

Štvrtok, 17. Januára 2013, 18:07

pani neska som mal nehodu takze v sobotu sa pravdepodobne nevidime ... teda s velkou urcitostou musim teraz vyriestit auto ... bol by som rad keby ste sa tu nejak dohodli hned jak budem s autom hotovy tak sa ozvem

Marty-N
Auto: 523iE39 ex, 530xdE61

Piatok, 18. Januára 2013, 00:50

..zdravím klubáci...patrím do partie čo sa skoro pravidelne stretávame na Kopaniciach,konkrétne zraz čo organizuje TunerXXL v Trnávkoch na Myjave.Posledný a tušim aj predposledný zraz mal celkom slučnú odozvu a bohatú účasť,tak verím že táto partia by sa velmi rada presunela niekde na západ pokial by sa tu v okolí BA/MA niečo konalo.
Určite súhlasím s tým,že by to malo byť skorej miesto kde sa dá minimálne pogumovať,a ešte lepšie pokial tam bude aj priestor na šprint,pretože inak tam ludí neudržíš.A prikladám sa aj k myšlienke,že by to mal byť skorej jedno max. dvojdňový zraz.Bufetík by bol super,a ešte nejaká tá hudbička počas celej akcie tiež.
Myslím že vela by Ti mohol organizačne poradiť člen "FOTAS" ktorý organizoval BMW zraz Kameňák na Klamenom mlyne pri Malackách spojený aj s programom v paddocku na Babe (bomba,super akcia).
Čo sa týka toho Paddocku na Pezinskej Babe tak neviem neviem,tento rok na jar sa má začať s rozsiahlou rekonštrukciou celého horského prechodu.A myslím že to nebude na chvílu a možno bude cesta aj dlhodobo uzavretá.Tu ti pridávam link,kde sa dočítaš viac: http://www.malacky.sk/index.php?page=cl ... ly&id=3518
..každopádne som za a súhlasím s nejakým BMW zrazom tu na západe :thumbup:
BMW E39
Obrázok

Marty-N
Auto: 523iE39 ex, 530xdE61

Piatok, 18. Januára 2013, 00:52

..foto Paddock BMW zraz Kmaneňák 2011 :thumbup:
Prílohy
gac7543[1].jpg
BMW E39
Obrázok
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 44

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní