Piatok, 18. Januára 2013, 18:01
Chalani dík, idem sa s Vami podeliť s jednou skutočnosťou. Včera sa mi stala taká vec, sedím si v kancelárii, pohodička, pred firmou zrazu zastalo policajné auto, ten ich van, asi VW myslím, povedal som si policajti potrebujú filtre, občas sa zastavia, vyjdem von, a policajt na mňa, že či som Maroš ...., bytom .... , ja že hej, že mám ísť do auta. No už som vedel že je zle. Sadol som dozadu do ich dodávky, tam kde majú ten provizórny stolík, a policajt začal. Že či viem prečo je tu. Taká debilná otázka, ja že nie. Že či viem akého priestupku som sa dopustil, ja že nie, naozaj absolútne ma nič nenapadlo. On vytiahol spis, skoro pred troma týždňami, 6.1. ma namerali, v dedine som prekročil rýchlosť o 35 km. V spise mal spustu papierov, na jednom bola dokonca moja fotka, na druhom vodičský, na ďalšom technický od auta, a fotka auta ale taká že bolo vidno iba obrysy auta, ŠPZ bolo vidno slabo, ale bolo vidno, ale kto šoféroval, absolútne nič, taká fotka ako odfotené v najväčšej hmle. Že či som šoféroval ja, prečo jazdím tak rýchlo, a ohrozujem ostatných, a tie reči okolo toho. V podstate iba prišiel si overiť moju totožnosť, nič som nepodpisoval, len že mi príde pozvánka na správne konanie. A tie reči, že som tak preletel, že policajti ma nemali ani šancu prenasledovať, že kde som sa tak ponáhľal, no merali hneď na vstupe do dediny. Boha, stále sa snažím dodržiavať tú rýchlosť, lebo moje auto s tou ŠPZ, to je neskutočný magnet na policajtov. Čo ma čaká na správnom konaní. Najhoršie je, že v decembri som platil 100 éčok, za prekročenie rýchlosti, keď som schádzal z nedokončenej diaľnice od Popradu smer na Prešov, pred tou križovatkou na Spišskú Novú Ves, tam tiež sú značky na zníženie rýchlosti tuším 100, 80, 60, 40, ani neviem na ktorej ma namerali, ale tam bol policajt normálny, zozačiatku chcel oveľa viac, potom že za 100. Povedal, že sa mi to zapíše do karty vodiča. Ale tam mali neskutočnú ryžu, traja policajti, jeden merač, a menili sa pri ňom ako na kolotoči, a len kasírovali a kasírovali. Ale čo už, prekročil som rýchlosť, beriem to, aký postih ma čaká teraz pri prekročení o 35 v dedine ?
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ...
príbehBMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i