... všetko o BMW ...
Misto napísal:V druhom rade ma zaujima, ze preco SPZ BMWX5? :) vzdy som sa to niekoho chcel spytat. Lebo pises, ze je to magnet na policajtov. No ani sa necudujem, kedze u nas v okrese si takto oznacili auto najvacsi "podnikatelia" :) vzdy som si kladol otazku, ze naco si niekto dava na spz znacku vozidla? Ze ci pre istotu, ked niekto nevie ake ma auto, aby to zistil z precitania spz? Podla mna by si sa nemal cudovat, ze je to magnet. Na Slovensku si skratka taketo SPZ vzdy budu ludia spajat s gorilami, mafianmi, k...tmi a podobne. Skratka je to tak.
Panak666 napísal:Maros ja neutocim na tvoju osobu, proste ist v obci 85km/h je kur*a vela a hovor si co chces,,,podla mna kto prekroci povolenu max rychlost o viac 35km/hm co je daco cez 60% max pov. rychlosti je pirat...nepoznam ta osobne a neviem aky si sofer, ale uvedom si co keby zrovna pri tej ceduli pri vjazde do obce boli deti, alebo sa tam dakto sankoval alebo dalsich milion faktorov....nemoralizujem ja tiez nechodim uplne predpisovo ale clovek si to uvedomi povacsinou az ked sa daco stane...