... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

pyranes napísal:obracaju sa na KLUB s pomocou pretoze KLUB nieje len o autach ale to je len moj nazor. GL pri hladani
Le Gend napísal:Tak teraz chces zmazat temu, ked ti tu vomack upratal a ludia ti konecne naozaj mozu poradit ?
Asi si tuto temu nemyslel vazne, co rebel spravne odhadol a nezasluzil si ban.
Triple napísal:
ban si zaslužil a nie len na chvilu ale na dlhšie,neviem ako by sa tebe pačilo ak by si potreboval pomoct a tak sa na teba každý vyjebe,ešte si z toho piču budu robit,nabuduce nech sa radšej uvedomi chlapčiatko a tak nech piše,priblblých dementou nemam rad,a mimochodom pisal som,že pište mi do pm a nie tu s kokotinami zadrbavat celý topic,lutujem admina ked musi premazavat taketo voloviny po každom jednom![]()
najbližšie ak niekto tu bude pisat a potrebovat hoc aku pomoc tak isto sa dufam postavia ktomu všetci ako ten idiot
a kludne sa to može zmazat ked tu budete riešit take p....ny lebo to mi ajtak nepomože
.... a myslím si že je tu aspoň nejaká šanca že sa tu nájde človek čo ponúka byt do prenájmu, keď už nikde nič nenašiel tak sa obrátil sem...na jeho mieste by som spravil to isté...pýtal by som sa všade... peaceLe Gend napísal:Apropo - ban je silno laviciarsky nastroj.
Le Gend napísal:....Pouzivatelia tohto fora maju vek dostatok inteligencie na to, aby sami odhadli, ktory nazor sa oplati vsimat.