... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: 1 ibový byt v KE surne

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 09:54

Le Gend napísal:
Laviciarstvo je snaha o regulaciu systemu, ktory by sa inak vedel regulovat aj sam. Keby ban odhlasovala nadpolovicna vecsina pouzivatelov fora, tak by to bolo OK (demokraticke), ale ak je to len rozhodnutie jedneho moderatora (prip. malej skupinky ludi), tak je to lavicova regulacia, ak nie priam diktatura, s ktorou nemusi suhlasit vecsina. Jasne, ze uznavam, ze forum tu niekomu patri a teda moze si pridelit prava ake chce. Ja len hodnotim forum ako system..

Internet je demokraticky rovnako ako realny svet. Ma samoregulacnu funkciu, t.j. ked niekto spravi nieco zle, ostatni to vidia a odsudia to, cim sa dotycny automaticky sam vyraduje zo spolocnosti (utrpi jeho meno). Forum vobec nepotrebuje policajta na zasahovanie do vyjadrovania nazorov. Policajt (moderator) ma kontrolovat reklamu a upratovat na fore (napr. offtopiky mozu mat v danom case vyznam, ale neskor uz dolezite nie su, tak ich moderator vymaze).

Verim, ze na tomto fore nehrozia take flamewary ako inde (a najme v minulosti), ked ludia stracaju zabrany a ich polemiky idu donekonecna. Verim, ze tu ziaden policajt nemusi nasilne umlcovat diskutujucich ani cenzurovat diskusie.

Pouzivatelia tohto fora maju vek dostatok inteligencie na to, aby sami odhadli, ktory nazor sa oplati vsimat.

ked niekto pride k tebe domov a vysere sa ti na koberec a ty ho zato "zabanujes" tak si tiez laviciar?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Užívateľov profilový obrázok
Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 14:59

Le Gend napísal:
....Pouzivatelia tohto fora maju vek dostatok inteligencie na to, aby sami odhadli, ktory nazor sa oplati vsimat.
Borisss napísal:
Poniektori hej :mrgreen:
Vymenuj, pre ktorych to neplati.. :)

voMacK napísal:
ked niekto pride k tebe domov a vysere sa ti na koberec a ty ho zato "zabanujes" tak si tiez laviciar?
Spravam sa k ludom tak, aby sa mi na koberec nevysrali. A ked uz spravim tu chybu (ze si takeho pozvem), tak si ju priznam a netvarim sa, ze to len on je debil..

pyranes
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 15:07

legend hlavne ze pises uplne OT

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 220 neregistrovaných