... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Triple
Autor témy
Auto: E36 316i sedan
Kraj: Košický

Re: 1 ibový byt v KE surne

Utorok, 18. Decembra 2012, 09:30

zmazat temu

aspon vidim ake idvidum tu chodi,chlapec sa nema kde vyburit tak to robi tu

diky za ochotu
BMW Forever

BMW 316i E36

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov

Utorok, 18. Decembra 2012, 09:38

Tak teraz chces zmazat temu, ked ti tu vomack upratal a ludia ti konecne naozaj mozu poradit ?
Asi si tuto temu nemyslel vazne, co rebel spravne odhadol a nezasluzil si ban. #-o

pyranes
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 18. Decembra 2012, 10:54

Inak chalani sledujem a ine fora napriklad kde je sam dogg tusim admin a musim vam povedat ze takychto trollov tam netoleruju AVE vomack :D a k meritu na tych forach preberaju hocico od aut az po potreby a obracaju sa na KLUB s pomocou pretoze KLUB nieje len o autach ale to je len moj nazor. GL pri hladani

laado
Auto: BMW e92 m3
Kraj: Trnavský

Utorok, 18. Decembra 2012, 15:07

pyranes napísal:
obracaju sa na KLUB s pomocou pretoze KLUB nieje len o autach ale to je len moj nazor. GL pri hladani

:thumbup: tak by to malo byt
e39 528i + LPG
ex: e34 525i + LPG
e92 m3
http://www.carling.sk/" onclick="window.open(this.href);return false;

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Utorok, 18. Decembra 2012, 16:49

Rebel ty si pacient :mrgreen:

Vomack a ty si zmen avatar :mrgreen:
Obrázok
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

Triple
Autor témy

Utorok, 18. Decembra 2012, 18:29

Le Gend napísal:
Tak teraz chces zmazat temu, ked ti tu vomack upratal a ludia ti konecne naozaj mozu poradit ?
Asi si tuto temu nemyslel vazne, co rebel spravne odhadol a nezasluzil si ban. #-o

ban si zaslužil a nie len na chvilu ale na dlhšie,neviem ako by sa tebe pačilo ak by si potreboval pomoct a tak sa na teba každý vyjebe,ešte si z toho piču budu robit,nabuduce nech sa radšej uvedomi chlapčiatko a tak nech piše,priblblých dementou nemam rad,a mimochodom pisal som,že pište mi do pm a nie tu s kokotinami zadrbavat celý topic,lutujem admina ked musi premazavat taketo voloviny po každom jednom :evil:
najbližšie ak niekto tu bude pisat a potrebovat hoc aku pomoc tak isto sa dufam postavia ktomu všetci ako ten idiot
a kludne sa to može zmazat ked tu budete riešit take p....ny lebo to mi ajtak nepomože
BMW Forever

BMW 316i E36

Adrian_B

Utorok, 18. Decembra 2012, 19:16

toto fórum je odjakživa o tom, že si z teba robia piču
chce to zvyk :mrgreen:

Simpson

Utorok, 18. Decembra 2012, 19:51

Triple napísal:

ban si zaslužil a nie len na chvilu ale na dlhšie,neviem ako by sa tebe pačilo ak by si potreboval pomoct a tak sa na teba každý vyjebe,ešte si z toho piču budu robit,nabuduce nech sa radšej uvedomi chlapčiatko a tak nech piše,priblblých dementou nemam rad,a mimochodom pisal som,že pište mi do pm a nie tu s kokotinami zadrbavat celý topic,lutujem admina ked musi premazavat taketo voloviny po každom jednom :evil:
najbližšie ak niekto tu bude pisat a potrebovat hoc aku pomoc tak isto sa dufam postavia ktomu všetci ako ten idiot
a kludne sa to može zmazat ked tu budete riešit take p....ny lebo to mi ajtak nepomože

nemyslím si žeby bolo správne otvárať ústa na niekoho kto sa k tomu nemôže vyjadriť, takže vychladni :thumbup:
zároveň si uvedom že si na klube zameranom na jednu značku, nie na nehnuteľnosti, čiže šanca či ti niekto pomôže s tvojim problémom je malá, až náhodná. Ja osobne by som sa na tvojom mieste obrátil na realitku

Triple
Autor témy

Utorok, 18. Decembra 2012, 21:30

ja som pisal na začiatku ak tato tema vadi tak nech sa zmaže,vela ludi tu rieši tiež veci ktore z autom a bmw nema nič spoločne tak preto ho musime teraz ukamenovat???
dobre uzavrime tuto temu,mam ine problemy a nie tu riešit voloviny,aspoň viem,že tu sa pomoci nedočkam
BMW Forever

BMW 316i E36

Anubis-artS
Auto: Seat Ibiza FR 2016
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 18. Decembra 2012, 23:53

Klub netvoria autá, ale ľudia.... ked je niekto na klube a potrebuje pomoc, tak nevidím dôvod prečo sem nenapísať, je to predsa: "BMW pokec Všetko čo sa nehodí do ostatných sekcií alebo nemá priamy súvis s BMW" :bmwball: .... a myslím si že je tu aspoň nejaká šanca že sa tu nájde človek čo ponúka byt do prenájmu, keď už nikde nič nenašiel tak sa obrátil sem...na jeho mieste by som spravil to isté...pýtal by som sa všade... peace
Obrázok
Seat Ibiza FR 2016
Ex: BMW e90 320i M-packet
Ex: BMW e46 320d

Wladis
Kraj: Trenčiansky

Streda, 19. Decembra 2012, 00:27

Je tu toľko tém čo nesúvisia s BMW a tak neviem kde je problém. Na iných kluboch si vedia ľudia poradiť aj v témach o stavaní domov a prerábaní bytov atď. a problémoch zo života. Tu každý len niekoho uráža a robí si srandu. Mier.

Le Gend

Streda, 19. Decembra 2012, 15:27

Trolling je korenim dnesneho internetu, treba si zvykat. Niektore fora prekvitaju prave vdaka tomuto fenomenu.
Ovela viac mi vadi, ked sa niekto tvari, ze ma zavazny problem, ale neda si zalezat a nevenuje ani minutku jeho formulovaniu. Potom sa urazi, ked niekto odmietne. Raz ma zobracka chcela oplut, ked som si nevsimal jej vystrcenu ruku..

Apropo - ban je silno laviciarsky nastroj.

Lipo69

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 07:36

Le Gend napísal:
Apropo - ban je silno laviciarsky nastroj.

Vies prosim ta aj zdovodnit tuto perlu prosim ta ? :smile:
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

Le Gend

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 08:00

Laviciarstvo je snaha o regulaciu systemu, ktory by sa inak vedel regulovat aj sam. Keby ban odhlasovala nadpolovicna vecsina pouzivatelov fora, tak by to bolo OK (demokraticke), ale ak je to len rozhodnutie jedneho moderatora (prip. malej skupinky ludi), tak je to lavicova regulacia, ak nie priam diktatura, s ktorou nemusi suhlasit vecsina. Jasne, ze uznavam, ze forum tu niekomu patri a teda moze si pridelit prava ake chce. Ja len hodnotim forum ako system..

Internet je demokraticky rovnako ako realny svet. Ma samoregulacnu funkciu, t.j. ked niekto spravi nieco zle, ostatni to vidia a odsudia to, cim sa dotycny automaticky sam vyraduje zo spolocnosti (utrpi jeho meno). Forum vobec nepotrebuje policajta na zasahovanie do vyjadrovania nazorov. Policajt (moderator) ma kontrolovat reklamu a upratovat na fore (napr. offtopiky mozu mat v danom case vyznam, ale neskor uz dolezite nie su, tak ich moderator vymaze).

Verim, ze na tomto fore nehrozia take flamewary ako inde (a najme v minulosti), ked ludia stracaju zabrany a ich polemiky idu donekonecna. Verim, ze tu ziaden policajt nemusi nasilne umlcovat diskutujucich ani cenzurovat diskusie.

Pouzivatelia tohto fora maju vek dostatok inteligencie na to, aby sami odhadli, ktory nazor sa oplati vsimat.

Borisss

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 08:26

Le Gend napísal:
....Pouzivatelia tohto fora maju vek dostatok inteligencie na to, aby sami odhadli, ktory nazor sa oplati vsimat.

Poniektori hej :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 212 neregistrovaných