... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
rebel napísal:Vazeni, to ze to chalan priznal nie je zle. Horsie je to s vami, ktori ho kritizujete a jazdite este horsie a nepriznate to.
On len napisal aka je realita, ako obcas jazdi, vy aj ked jazdite rychlo, tak mate bobky v trenkach si to priznat pomaly aj pred sebou.
beamerko napísal:no vomack lebo ty bežne sedíš pri mojom dome a kukáš sa ako jazdím ja že? odvecizamotávaš sa do vlastnej pasce tak to rýchlo zbal a odleť
Simpson napísal:vomack +1
beamerko : tým, že si okamžite začal urážať klubákov, ktorí len poukázali na to že si očividne nevybúrený mladý muž (nechcel som sa uchýliť k urážkam), si si tiež veľmi nezlepšil reputáciu + to že svoj príbeh si začal navážaním vomacka, ktorí len zhrnul fakty o tom že sa nevieš slušne chovať, ako na ceste tak ani v komunikácií tiež o niečom svedčí
beamerko napísal:ja viem že máš pravdu!!! ale nemôžeš sudiť človeka podla toho čo píše kludne sem napíšem že som buzerant a nemusí to znamenať že som buzerant...
voMacK napísal:
Si precitaj, co si o sebe napisal v nakupnej poradni, usudzujem z toho. NApisal sa si tam o sebe ze si "velky pretekar" a podobne picoviny, tak z toto som nie len ja usudil ako zvyknes jazdit. Nic som nevytrhol z kontextu a kedze na teba tak reagovalo viacero ludi, je ocividne, ze som nic neprekrutil.
p.s. Ak niekto z nas dvoch z tohto fora vyleti, tak ja to urcite nebudem ;)