... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Piatok, 7. Decembra 2012, 11:22

voMacK napísal:
mna vedia extremne najebat robosi a vseliaka pomocna chamrad, ci zavoznici, co si jebne na seba vesticku postavi sa do cesty a na drzaka zacne zastavovat premavku, aby jeho kamos vysiel na cestu. Ano - na jednu stranu ich chapem, potrebuju sa dostat na cestu. Potialto to je vsetko v poriadku a mam pre nich pochopenie, ale ked to KURVA urobi tak, ze idem ja, za mnou ziadne auto a on sa mi jebne do cesty a zdzri ma aj niekoko minut, kym sa tam otoci, pricom mohol 5 sekund pockat a nechat ma prejst..
nervy v hajzlu :twisted: :twisted: :mrgreen:

to iste plati pre chodcov ktori sa MUSIA jebnut na prechod...
Klub tvoria ľudia, nie autá...

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Piatok, 7. Decembra 2012, 13:27

mne je v nemecku az trapne ist na prechod ako ti vsetci zastavuju, hoc za nim nejde auto ani 10 minut, zeby si sa stihol na tej ceste aj vyspat, a tu to funguje snad naopak, ludia sa ti jebu pod kolesa, len ak si posledny z kolony, alebo samozrejme prvy (ale len ked sa smyka)

vcera ma dojala ta umela kolona na pristavnom moste, z petrzi to nejaka felda vopchala pod nejaky landcruiser, predok na maderu ale nikomu sa nic nestalo, vcelku pokojne tam pofajcievali a pozerali na tu kolonu ktora bola snad po aupark, no na opacnej strane vsetci pribrzdili, ze co sa tam deje, mali by tam postavit asi tak 5m vysoky zataraz ktory by nebolo previdiet a zrazu by rychlost neklesala, taktiez postavil by som hliadku aspon so 100 policajtami na pripajac a buzeroval ludi ktori vedia ako sa "spravne" pripojit, po takych 2-3 razoch by sa urcite naucili.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

rebel
Kraj: Zahraničie

Piatok, 7. Decembra 2012, 15:05

... chodca ma prednost na prechode, vsak treba ubrzdovat pani, ked idete z vedlajsej na hlavnu, tiez nejdete stoveckou.
Horsie to je s prechodmi kde je hovno vidiet, su tam auta, kriky, znacky, k tomu tma.
Ja pokial mozem dam prednost na prechode, ale teda uz sa mi par krat stalo, ze som cloveka zbadal az ked som prechod minal :D Nie, ze by som nechcel pustit, ale nevidel som.
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

Simpson
Kraj: Košický

Piatok, 7. Decembra 2012, 18:12

zastavujes pred prechodmi preto aby si na chodcov potom mohol plut?! priznaj sa! :mrgreen:

DarkBeast
Auto: E91 LCI Mpacket
Kraj: Zahraničie

Piatok, 7. Decembra 2012, 18:44

chodec ma prednosť ked vstupi na prechod prechodcov avšak nemože svojim spravanim ohroziť bezpečnosť cestnej premavky ..

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Piatok, 7. Decembra 2012, 19:53

DarkBeast napísal:
chodec ma prednosť ked vstupi na prechod prechodcov avšak nemože svojim spravanim ohroziť bezpečnosť cestnej premavky ..

presne tak je to aj vo vyhlaske..

chodec, ktory vstupi(dotkne sa kopytom) zebry, tak uz je nad autami, a auta musia ho pustit, aby presiel.. ale v Ba a inych mestach sa ti ochotne hadzu bez kukania hlavne mimo prechodu pod auto, nehovoriac o hlavnom tahu MHD, kde to je uz pravidlom..

ale ak chodci stoja na chodniku, rozumej nie prechode(zebry), tak ich mozes jebat a nic nezastavovat.. aspon podla vyhlasky by to tak nejak malo byt.. mna v autoskole vyjebali za to, ze sa nejake šmuchtle vykecavali na chodniku akurat na urovni prechodu, pritom otocene chrbtom k ceste s nezaujmom prejst cez cestu.. ](*,) a ze preco som nepustil chodcov ](*,)
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Piatok, 7. Decembra 2012, 20:23

Back to topic
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

Borisss

Piatok, 7. Decembra 2012, 20:40

SmartBastard napísal:
Back to topic

Preco su tieto videa FURT z Ruska? Su taki vypatlani, resp. arogantni alebo iba maju tolko kamier v autach? :mrgreen: :mrgreen:
Ten v X5ke sice jazdil ako totalne hovado, ale manevroval s tym slusne.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 7. Decembra 2012, 20:46

oboje...vela kokotov a vela kamier v autach...
Ta X5M je inak celkom nezmar..vazi to 2,4tony dpc a je to v priamke rovnako rychle ako E90 M3 :(
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Simpson
Kraj: Košický

Piatok, 7. Decembra 2012, 20:55

nespomínam si od koho, ale bol tu príspevok, že pokiaľ máš v aute kameru, máš nižšie poistenie :thumbup:

Borisss

Piatok, 7. Decembra 2012, 21:06

Ktovie, ci poistka pokryva skodove udalosti pocas "pretekov" v meste - zvlast, ked na to existuje priamy dokaz :mrgreen:
A ano, ta X5 je velmi rychla, ale furt je to rodinny autobus. Velmi rychly je aj Dodge Charger a aj tak ma manevrovacie schopnosti spitaka na zamrznutych krcmovych schodoch :mrgreen:

majro

Piatok, 7. Decembra 2012, 21:12

ten na x5 uplny grazel.. bez smeroviek chodit ](*,) :mrgreen:

dnes na obchvate cestou z mesta ma pri avione skoro primackol kamion polsky, ale nastastie daval pozor, a aj ja, tak nic sa nestalo..
cestou naspat zas pri avione ale v druhom smere jak byva teraz kolona skrz ten hrb, tak z vedlajsieho pruhu od avionu co sa napaja isla lada, a som ju pozoroval, ze aky ukaz na ceste , to uz nevidno len tak casto ako pred rokmi, a zaradil sa predomna, do praveho pruhu(uz nie pripajacieho), vsetko ok, a hned uz smerovka a tlacil sa do laveho, kde ho skoro nabral nejaky dzip, ten sa mu kus uhol nabok, lada to iste, a hned druhy pokus a zas ho skoro vytlacila :D dzip prebehol okolo, lada nabrala odvahu hend na to, a zase skoro vytlacila druhe auto :D strasila tam chvilu v strede medzi dvoma pruhmi a potom nejak sa uz pretlacila.. a to na useku 50m vsetko :twisted:

cisty rusky pirat skoro ako ta x5.. ale dava aspon smerovku :thumbup: nedavno som pozeral ruske crash videa, a kazde tretie auto lada :thumbup: dnes mi to len potvrdili
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Borisss

Piatok, 7. Decembra 2012, 21:19

Lada je tak ironicke auto, ze v nom mas chut piratcit - niesom si isty, ci az tak, ale urcite driftovat v parku, driftovat v noci kde sa otacaju mhd, driftovat v poli, brodit potoky atd. :mrgreen:

Viem o com hovorim, jednu som mal :mrgreen:

majro

Piatok, 7. Decembra 2012, 21:59

jj, v BA co byvaju "tuningove" zrazy v sobotu, tak tam typek raz dosiel s ladou, a driftoval tam, aj na youtube je video, uplne ppci to je :thumbup: a asi o tyzden alebo dva pisal, ze mu ju ujebali :D

piratske, a doplnim, ZIADANE auto :mrgreen: #-o
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Borisss

Piatok, 7. Decembra 2012, 22:11

Kto by uz kradol ladu preboha... :mrgreen:
Inak, co je este zaujimavejsie - jebnutejsie je to, ze driftuje iba dolava. Doprava, dokym nieje blato, tak nic pravdy. Opat raz, vyskusane. Lava pneumatika mala po 3 tyzdnoch 4mm dezenu a prava 1 :mrgreen: :mrgreen:

Ale to iste aj volga, skusal som na kamaratovej, ktora je na projekt. Dolava ochotne a doprava nic :mrgreen:

No, a aby sme neboli uplne OT, tu mate dalsieho pirata - fuhrera:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 220 neregistrovaných