... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Dogg88 napísal:Ano to mas pravdu...
Ja som len chcel poukazat ze ON nemusi byt na ceste ta najvacsia hrozba
shark2 napísal:a na donovaloch 8 z 10x sa ide audi nahanat :) neviem sice kam...
Avenger napísal:
To je vzdy Dogg
SmartBastard napísal:Nechapem ako to je mozne na mojej 4km trase do roboty, ale dnes bol velmi divny den. S cestnymi piratmi to ma sice daleko, ale so sprostostou velmi blizko.
Najskor jedna zenska sa jebla z vedlajsej do hlavnej tak, ze auta na hlavnej museli zastavit, potom dalsia o 500m dalej sa zacala 10m pred nami otacat do nasho pruhu, co by bolo fakt na drzovku na suchej vozovke a nie to este na roztopenom snehu. Typek predomnou skoro do nej najebal, musel to rychlo dat do elektrickoveho pasu. A bombonik na torte boli robosi, ktori si myslia, ze ked zdvyhnu ruku tak mozu kusok predomnou zacat prechadzat cez cestu, ked ja idem 50 a pritom 12m dalej bol normalny prechod so semaforom. Som sa akurat zhodou okolnosti skrabal na hlave a uplne pianko pred nimi zabrzdil a typek este zacal rozhadzovat rukami, ze co robim opicky.![]()
No vyplakal som sa a mozem ist pracovat.
Le Gend napísal:Manzelka-ucitelka sa mi vcera stazovala, ze ked isla so svojou triedou do kina a prechadzali cez cestu, nestihli prejst vsetci naraz na zelenu, tak ona zostala stat v strede cesty a s tou socikovou cervenou placackou akoze zadrziavala auta, aby vsetky deti presli na druhu stranu (nemoze nechat prvakov bez dozoru na kraji cesty). Ked autam naskocila zelena, nejaky autobus sa pohol dopredu a hororovo sa blizil k nej skoro na dotyk...
Ja som sa samozrejme postavil na stranu autobusaka, ze chudak musi stihat cestovny poriadok na minutu presne a nemoze si dovolit stat na dalsej cervenej len preto, ze nejaka ucka nevie nakopat par deti zo zadku, aby prebehli. Zavrela sa do izby a kricala nieco o tom, ze radsej pride o 5% platu za kazdy den strajku, nez by este niekedy mala prvakom robit nejake zazitky mimo skoly.
SmartBastard napísal:Nechapem ako to je mozne na mojej 4km trase do roboty, ale dnes bol velmi divny den. S cestnymi piratmi to ma sice daleko, ale so sprostostou velmi blizko.
Najskor jedna zenska sa jebla z vedlajsej do hlavnej tak, ze auta na hlavnej museli zastavit, potom dalsia o 500m dalej sa zacala 10m pred nami otacat do nasho pruhu, co by bolo fakt na drzovku na suchej vozovke a nie to este na roztopenom snehu. Typek predomnou skoro do nej najebal, musel to rychlo dat do elektrickoveho pasu. A bombonik na torte boli robosi, ktori si myslia, ze ked zdvyhnu ruku tak mozu kusok predomnou zacat prechadzat cez cestu, ked ja idem 50 a pritom 12m dalej bol normalny prechod so semaforom. Som sa akurat zhodou okolnosti skrabal na hlave a uplne pianko pred nimi zabrzdil a typek este zacal rozhadzovat rukami, ze co robim opicky.![]()
No vyplakal som sa a mozem ist pracovat.