... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Sobota, 1. Decembra 2012, 13:59

Dogg88 napísal:
Ano to mas pravdu...
Ja som len chcel poukazat ze ON nemusi byt na ceste ta najvacsia hrozba :wink:

ano, keby bol na ceste kamion plny horlaviny a sofer by mal tehlu na plyne, zaviazane oci a nefunkcne brzdy..to by teoreticky bola vacsia hrozba ](*,)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

shark2
Auto: Bmw Fko
Kraj: Žilinský

Sobota, 1. Decembra 2012, 14:33

kolki?????? pozeraju do praveho spataku ci ich dakto neobieha??? 85% nepozera ani do toho laveho da sa chodit aj rychlo a slusne, nie sekat ludi sprava cez plne ciary a vytlacat to je u mna kokot a takeho mam chut potom ja vyjebat z cesty a ked sa zanho zavesim je v pi*i lebo zrazu aha sak mi to nejde bez toho aby som neohrozil vsetko dookola ale potom zas som pirat ja ked ho tlacim pred sebou xvilu vacsinou sam odboci a asi sa ide upokojit :D inak neviem preco furt provokuju audiny :)))) dogg nic proti ;) a na donovaloch 8 z 10x sa ide audi nahanat :) neviem sice kam...
E92 330xdA ex
E90 320xdA LCI ex

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Sobota, 1. Decembra 2012, 14:43

shark2 napísal:
a na donovaloch 8 z 10x sa ide audi nahanat :) neviem sice kam...

To je vzdy Dogg :mrgreen:
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

Dogg88
Auto: n/a

Sobota, 1. Decembra 2012, 14:47

:lol:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

majro
Auto: e36 328i limo LSD
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 2. Decembra 2012, 01:01

Avenger napísal:

To je vzdy Dogg :mrgreen:

:mrgreen: =D>

inak, suhlasim s vomackom, ale z casti ma aj dogg pravdu.. "taku" jazdu by barsjaky vypatlanec za volantom nevedel, nezvladol spravit, cize to klobuk dole, ale co sa tyka toho co ma v hlave, tak to je zas ina liga ](*,)
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Borisss

Nedeľa, 2. Decembra 2012, 01:36

Mozno sa ponahlal domov na futbal, ktovie. Alebo si mohol zabudnut doklady :mrgreen: :mrgreen:

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 2. Decembra 2012, 13:38

Total kokot ten na tom 330d. Ano treba to aj vediet, ale nie to skušat kua v premavke. Blbec.
Sa čudujem, že ho na takom dlhom úseku nikto nenameral. U nás by len za prvých 20 km stretol 2 geodetov.

Takýmto len 815ku na čelovku.
Agelias© by migo
///MARKETING

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Piatok, 7. Decembra 2012, 08:54

Nechapem ako to je mozne na mojej 4km trase do roboty, ale dnes bol velmi divny den. S cestnymi piratmi to ma sice daleko, ale so sprostostou velmi blizko.

Najskor jedna zenska sa jebla z vedlajsej do hlavnej tak, ze auta na hlavnej museli zastavit, potom dalsia o 500m dalej sa zacala 10m pred nami otacat do nasho pruhu, co by bolo fakt na drzovku na suchej vozovke a nie to este na roztopenom snehu. Typek predomnou skoro do nej najebal, musel to rychlo dat do elektrickoveho pasu. A bombonik na torte boli robosi, ktori si myslia, ze ked zdvyhnu ruku tak mozu kusok predomnou zacat prechadzat cez cestu, ked ja idem 50 a pritom 12m dalej bol normalny prechod so semaforom. Som sa akurat zhodou okolnosti skrabal na hlave a uplne pianko pred nimi zabrzdil a typek este zacal rozhadzovat rukami, ze co robim opicky. :roll:

No vyplakal som sa a mozem ist pracovat.
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

Dogg88
Auto: n/a

Piatok, 7. Decembra 2012, 09:01

SmartBastard napísal:
Nechapem ako to je mozne na mojej 4km trase do roboty, ale dnes bol velmi divny den. S cestnymi piratmi to ma sice daleko, ale so sprostostou velmi blizko.

Najskor jedna zenska sa jebla z vedlajsej do hlavnej tak, ze auta na hlavnej museli zastavit, potom dalsia o 500m dalej sa zacala 10m pred nami otacat do nasho pruhu, co by bolo fakt na drzovku na suchej vozovke a nie to este na roztopenom snehu. Typek predomnou skoro do nej najebal, musel to rychlo dat do elektrickoveho pasu. A bombonik na torte boli robosi, ktori si myslia, ze ked zdvyhnu ruku tak mozu kusok predomnou zacat prechadzat cez cestu, ked ja idem 50 a pritom 12m dalej bol normalny prechod so semaforom. Som sa akurat zhodou okolnosti skrabal na hlave a uplne pianko pred nimi zabrzdil a typek este zacal rozhadzovat rukami, ze co robim opicky. :roll:

toto sa mi obcas stane s "pubertakmi" lebo cestou do prace idem vzdy okolo obchodnej akademie...vtedy naraz stlacam brzdu a trubu :lol:
...aj pustam ich naraz :mrgreen:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Piatok, 7. Decembra 2012, 09:53

Manzelka-ucitelka sa mi vcera stazovala, ze ked isla so svojou triedou do kina a prechadzali cez cestu, nestihli prejst vsetci naraz na zelenu, tak ona zostala stat v strede cesty a s tou socikovou cervenou placackou akoze zadrziavala auta, aby vsetky deti presli na druhu stranu (nemoze nechat prvakov bez dozoru na kraji cesty). Ked autam naskocila zelena, nejaky autobus sa pohol dopredu a hororovo sa blizil k nej skoro na dotyk...

Ja som sa samozrejme postavil na stranu autobusaka, ze chudak musi stihat cestovny poriadok na minutu presne a nemoze si dovolit stat na dalsej cervenej len preto, ze nejaka ucka nevie nakopat par deti zo zadku, aby prebehli. Zavrela sa do izby a kricala nieco o tom, ze radsej pride o 5% platu za kazdy den strajku, nez by este niekedy mala prvakom robit nejake zazitky mimo skoly.

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Piatok, 7. Decembra 2012, 10:03

Le Gend napísal:
Manzelka-ucitelka sa mi vcera stazovala, ze ked isla so svojou triedou do kina a prechadzali cez cestu, nestihli prejst vsetci naraz na zelenu, tak ona zostala stat v strede cesty a s tou socikovou cervenou placackou akoze zadrziavala auta, aby vsetky deti presli na druhu stranu (nemoze nechat prvakov bez dozoru na kraji cesty). Ked autam naskocila zelena, nejaky autobus sa pohol dopredu a hororovo sa blizil k nej skoro na dotyk...

Ja som sa samozrejme postavil na stranu autobusaka, ze chudak musi stihat cestovny poriadok na minutu presne a nemoze si dovolit stat na dalsej cervenej len preto, ze nejaka ucka nevie nakopat par deti zo zadku, aby prebehli. Zavrela sa do izby a kricala nieco o tom, ze radsej pride o 5% platu za kazdy den strajku, nez by este niekedy mala prvakom robit nejake zazitky mimo skoly.

Tak v tomto sa zase zastavam uplne tvojej manzelky, iked je pravda, ze pre autobusara to tiez neni jednoduche, ked ma stihat plany (ak nestiha tam mu strhnu z platu).

Moja situacia bola totalne absurdna, kusok dalej bol prechod, ja som mal prave zelenu, ktoru som chcel stihnut a oni proste zdvihnu ruku a jeb do cesty hlava nehlava. A potom sa este nadomnou rozculuju, pritom som ani nezatrubil ani nebrzdil naschval nejako agresivne? Ked si to tak vezmes tak oni v podstate nechceli cakat na tej cervenej kusok dalej, tak proste bum 12m dalej sa rozhodil ist cez cestu aj ked idu auta.
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

kubog
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG

Piatok, 7. Decembra 2012, 10:14

SmartBastard napísal:

Toto sa mi stava skoro kazde rano ked idem po starej seneckej do BA na krizovatke pred metrom pred nadjazdom cez kolaje. Je to krizovatka z Ivanky, rovno mozes pokracovat po rozjebanej ceste do Ciernej vody.
Nechapem, rano vyrazam o 6tej z domu, zapcha tam ešte nie je, ale vytvaraju ju ludia, ktori idu po hlavnej. Idem si veselo 100vkou, predomnou auto a ten debil zacne brzdit, aby pustil jedno auto, ktore stoji na vedlajsej z Ivanky a chce sa zaradit ku nam. Pice za nami 300 metrov ziadne auto, ale nie, musime z vedlajsej spravit hlavnu, lebo chudacikovia sa tam nemozu zaradit... Akoze ja nemam problem niekoho pustit, ked ideme v kolone, ale pici aby som zastavoval zo stovky na ceste prvej triedy s autami za mnou je uplne chore.
A to uz vobec nekomentujem pretekarov z Ivanky, ktorí su schopni sa tam jebnut 30 metrov pred vami a vy mozete brzdit jak jebnuti, lebo nevedia 5 sekund pockat...

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 7. Decembra 2012, 10:59

mna vedia extremne najebat robosi a vseliaka pomocna chamrad, ci zavoznici, co si jebne na seba vesticku postavi sa do cesty a na drzaka zacne zastavovat premavku, aby jeho kamos vysiel na cestu. Ano - na jednu stranu ich chapem, potrebuju sa dostat na cestu. Potialto to je vsetko v poriadku a mam pre nich pochopenie, ale ked to KURVA urobi tak, ze idem ja, za mnou ziadne auto a on sa mi jebne do cesty a zdzri ma aj niekoko minut, kym sa tam otoci, pricom mohol 5 sekund pockat a nechat ma prejst..
nervy v hajzlu :twisted: :twisted: :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

kubog
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG

Piatok, 7. Decembra 2012, 11:11

voMack : Toto neznasam aj pri chodcoch, ked sa ti jebnu pod kolesa ked za tebou nic nejde... Ja vzdy berem ohlad na to, ci ide iba jedno auto. Necham ho pokojne prejst, nech nemusi brzdit, ked za nim predsa nic nejde... Ale to by sme od niektorych ludi asi chceli vela

Dendo
Auto: E30 325i

Piatok, 7. Decembra 2012, 11:20

Ja zboznujem chodcov (hlavne babky :D) ktori su schopni vkrocit necakane na cestu kusok pred autom. Ci je svetlo, tma, sucho ci mokro, alebo dokonca sneh a poladovica :D. Najlepsie ze niekedy narazim na niekolko takychto pripadov len cestou od domu do garaze (cca 1,5km).
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 202 neregistrovaných