... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 10:27

rebel napísal:
Vazeni, to ze to chalan priznal nie je zle. Horsie je to s vami, ktori ho kritizujete a jazdite este horsie a nepriznate to.
On len napisal aka je realita, ako obcas jazdi, vy aj ked jazdite rychlo, tak mate bobky v trenkach si to priznat pomaly aj pred sebou.

za to, ze ty jazdis tiez jak "Zavodnik" to neznamena, ze tak jazdime aj my..tak tu nehovor kto ako z nas jazdi, ked si nas v zivote nevidel oka? ](*,) ](*,)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

beamerko
Auto: e36 318i
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 10:29

no vomack lebo ty bežne sedíš pri mojom dome a kukáš sa ako jazdím ja že? odveci :D zamotávaš sa do vlastnej pasce tak to rýchlo zbal a odleť

rebel
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 10:30

Vsak vas vidim kazdy den ako sa motate po cestach a zavadziate pirati
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

voMacK

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 10:33

beamerko napísal:
no vomack lebo ty bežne sedíš pri mojom dome a kukáš sa ako jazdím ja že? odveci :D zamotávaš sa do vlastnej pasce tak to rýchlo zbal a odleť

Si precitaj, co si o sebe napisal v nakupnej poradni, usudzujem z toho. NApisal sa si tam o sebe ze si "velky pretekar" a podobne picoviny, tak z toto som nie len ja usudil ako zvyknes jazdit. Nic som nevytrhol z kontextu a kedze na teba tak reagovalo viacero ludi, je ocividne, ze som nic neprekrutil.

p.s. Ak niekto z nas dvoch z tohto fora vyleti, tak ja to urcite nebudem ;)
-- P.R.

Simpson
Kraj: Košický

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 10:40

vomack +1

beamerko : tým, že si okamžite začal urážať klubákov, ktorí len poukázali na to že si očividne nevybúrený mladý muž (nechcel som sa uchýliť k urážkam :mrgreen: ), si si tiež veľmi nezlepšil reputáciu + to že svoj príbeh si začal navážaním vomacka, ktorí len zhrnul fakty o tom že sa nevieš slušne chovať, ako na ceste tak ani v komunikácií tiež o niečom svedčí :thumbup:

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 10:41

Simpson napísal:
vomack +1

beamerko : tým, že si okamžite začal urážať klubákov, ktorí len poukázali na to že si očividne nevybúrený mladý muž (nechcel som sa uchýliť k urážkam :mrgreen: ), si si tiež veľmi nezlepšil reputáciu + to že svoj príbeh si začal navážaním vomacka, ktorí len zhrnul fakty o tom že sa nevieš slušne chovať, ako na ceste tak ani v komunikácií tiež o niečom svedčí :thumbup:

Vomack,Simpson :thumbup:
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

beamerko

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 10:42

pozri ja viem čo som napísal a že vyletím z fora a čo teraz? :D pozri ja si myslím že si v pohode super cool chalan a zle sme sa pochopili tu všetci prítomný ospravedlnil som sa ti za tie veci čo som ti povedal ale ty si jediný čo to má chuť furt riešiť pirát neni len o rýchlosti práveže to neni o rýchlosti!!!vieš kto je cestný pirát? ten čo ide cez plné čiary čo prejde na červenú nebere ohlad na ostatných členov premávky jazdí ako keby bola cesta len jeho myslíš si že tak jazdím ja? asi by si mal prestať pozerať taxi kamarát

voMacK

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 10:45

pribeh som ti zmazal, kedze sa ocividne nevies vpratat do koze. Pis slusne a nikto ta odtialto nebude vyhadzovat. Alebo tu mozes nadalej robit zo seba blbca, az mne, alebo niekomu inemu z modov dojde s tebou trpezlivost a zabanujete ta. Tvoja volba..
To iste plati pre Rebela, ktory ocividne nechape, ze som mu uz toho toleroval viac nez dost, lebo mi je svojim sposobom jeho humor blizky, ale vsetko musi mat svoje hranice a nemoze spammovat kazdu druhu temu :)
-- P.R.

beamerko

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 10:49

ja viem že máš pravdu!!! ale nemôžeš sudiť človeka podla toho čo píše kludne sem napíšem že som buzerant a nemusí to znamenať že som buzerant...

beamerko

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 10:50

Nie som zly clovek, iba soferujem jak debil! vidíš mám ťa podla tohto súdiť aj ja?

Simpson
Kraj: Košický

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 10:51

a podla coho chces asi sudit cloveka na internetovom fore, kde je gro komunikacie v pisomnej forme, ked nie podla toho co, a akou formou pise?

beamerko

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 10:53

žeby tak že nebudem súdiť vobec toho človeka ked ho osobne nepoznám?

rebel
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 11:05

beamerko napísal:
ja viem že máš pravdu!!! ale nemôžeš sudiť človeka podla toho čo píše kludne sem napíšem že som buzerant a nemusí to znamenať že som buzerant...

Omacka ma vzdy pravdu, a ano moze sudit cloveka, je ako Boh. To ze si buzerant vela vysvetluje, hladas priatela :mrgreen: Simpson je volny.
Viac tu ziadne hadky nestrpim [-X Toto je tema o piratoch, teda o vas, tak piste o sebe, nie o druhom.
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

Borisss

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 13:23

Obrázok
ALEBOOOO skor este takto :mrgreen:
Obrázok

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 14:00

voMacK napísal:

Si precitaj, co si o sebe napisal v nakupnej poradni, usudzujem z toho. NApisal sa si tam o sebe ze si "velky pretekar" a podobne picoviny, tak z toto som nie len ja usudil ako zvyknes jazdit. Nic som nevytrhol z kontextu a kedze na teba tak reagovalo viacero ludi, je ocividne, ze som nic neprekrutil.

p.s. Ak niekto z nas dvoch z tohto fora vyleti, tak ja to urcite nebudem ;)

ty riadne zneuzivas to ze si moder...najskor sem supnes flame z inej temy a ked sa logicky pride obhajovat beamerko aj sem tak podme rozdavat upozornenia a bany...a ty si veselo zacnes dalsi flame a zas na to doplatia iny
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: bmw-fan-ke a 212 neregistrovaných