... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

rebel
Kraj: Zahraničie

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Piatok, 7. Decembra 2012, 23:54

Pekne isiel s tou X5, skoro ako Rebel na Roznavskej :mrgreen:
Ale ten za nim isiel tiez slusne, bo ten hovno videl cez tu x5 a nevedel co bude nasledovat, ale tak on bol len kameraman, bol do poctu, ak by uhynul, nic sa nedeje, to by mohol Simpson s Omackom robit, ze by za mnou chodili =D> taky support \:D/
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

Užívateľov profilový obrázok
Simpson
Kraj: Košický

Sobota, 8. Decembra 2012, 08:37

Za tebou jedine ako servismani ktori by zbierali suciastky co ti za jazdy odpadavaju z auta ;) :mrgreen:

rebel

Sobota, 8. Decembra 2012, 10:12

haha ty s tou astrou :mrgreen: by si smyk dostal aj na cigarke co by som ti hodil pod koleso

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 8. Decembra 2012, 11:05

K teme - pirata mame aj tu na klube :(
http://www.bmwklub.sk/post811948.html#p811948
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Sobota, 8. Decembra 2012, 11:26

#-o
E36 compact 316i           (||||)(||||)

rebel

Sobota, 8. Decembra 2012, 15:25

... Pani ale vy si mylite piratov s tymi co rychlo jazdia [-X
Tu chlapec zo spomenutej temy to dva krat za rok ledva vytiahne nad stovku na obchvate bo na nho uz blikaju oktavky a uz mu nadavate.
Skor by som sa zameral na Simpsona, ten jazdi na astre, co ten ide 30 v meste, hadam 50 mimo mesta aj to mu odkskakuju diely z toho, to je pirat.
Alebo Omacka, ten podla mna ani nejde, len stoji, bo pochybujem, ze s tym dzojstikom v strede sa da ovladat nieco ine ako digitalky :bmwball: a ked uz ide, tak pre kefy, bo stale cisti ten srackovy interier.
Tak sa veci maju pani, prosim zamerajme sa na skutocnych piratov, ano na tych hajzlov, co idu v lavom ledva 40 ked vam treba na toaletu a do praveho pruhu sa zariadia vylucne az ked ich z prava obehnete. To su oni ...

Dogg88
Auto: n/a

Sobota, 8. Decembra 2012, 22:08

voMacK napísal:
K teme - pirata mame aj tu na klube :(
http://www.bmwklub.sk/post811948.html#p811948

Ako sa tam poniektori hraju ka svatych to je az smiesne :lol:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 8. Decembra 2012, 22:24

Dogg88 napísal:
Ako sa tam poniektori hraju ka svatych to je az smiesne :lol:

nemyslim, ze sa tam niekto hra na svatych, naviac tazko mozes takto sudit kto z nas ako jazdi ze ano ;)
pointa bola to, ze chlapec tam o sebe bohorovno tvrdi jak tomu naklada cez mesto, aky je pretekar, tak dostal za to patricny slovny nater...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Simpson

Sobota, 8. Decembra 2012, 22:29

pre mna bolo uplne TOP ked sa prirovnal k Schumacherovi! :mrgreen:

Borisss

Sobota, 8. Decembra 2012, 22:35

Pre mna je nepochopitelny samotny fakt, ze to niekto vobec zverejni. Urcite to spravil nejeden clovek z klubu, ale chvalit sa s tym...
Lebo nakladacka po meste je strasne krieg, to musim povedat :thumbup:

Dogg88
Auto: n/a

Sobota, 8. Decembra 2012, 23:16

Ide hlavne o to ze neverím tomu ze tu vsetci chodíte predpisovo...ci uz pôjdete v meste 60 alebo 100 tak ci tak prekracujete rychlost...tiez nie som svaty...obcas prekracujem rychlost ale v medziach zdraveho rozumu samozrejme.
Ist 130 v meste sa samozrejme da napriklad na nejakom obchvate alebo na vypadovke ode uz ani nie su domy ale je tam 50ka...pochybujem ze by niekto šiel 130 centrom mesta :lol: to je dost kokotina :D
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 09:28

Jasne, ze kazdy sem-tam prekroci rychlost, ale v hlave mu zasvieti svetielko, ze sa zvysuje riziko nehody, ze bude mat dlhsiu brzdnu drahu, ked mu do cesty vbehne hluchoslepa babka, alebo ze v neprehladnej zakrute moze byt mlaka alebo diera. Len dement si o sebe pomysli, ze "som frajer, lebo ja si trufam ist 130 po meste".. A nedospely dement to o sebe este aj zverejni.

Cez nasu stvrt vedie uzka cesta, po bokoch parkuju auta, takze priestor je sotva pre smetiarske auto. Vedla cesty su detske ihriska, preto domorodci tade chodia sotva 30kmh s nohou na brzde pre pripad, ze sa na cestu vykotula lopta.
Najdu sa vsak taki lobotomaci na starych golfoch, co si tuto cestu daju vo vyse 60kmh a uzivaju si ardrenalin z preletu uzkym hyperpriestorovym tunelom. Niekedy mam chyt zobrat stary kocik a vykuknut nim spomedzi parkujucich aut do cesty takemu sumacherovi.

Simpson

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 09:38

nebyvas nahodou na tahanovciach? :mrgreen: tu je tiez par takych ulic+pretekarov ](*,)

beamerko
Auto: e36 318i
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 09:41

rád by som to uzavrel ked pán mudrí vomack to roznesie hádam aj do novín takže takto aby sme sa pochopili stalo sa to už dávno a patrične som nato aj doplatil 400 e pokuta odobratý vodičák na 3 mesiace a znova skúšky...u nás v žiari sa dávnejšie stala jedna takáto vec chalani a teraz dobre počúvajte!!!!! máme tu takú rodinku bohatých ktorý vlastniana skalku v kremnici synátor majtela mal dodge viper pretekal sa po žiari s kamarátom išiel 200 kilometrovou rýchlostou a jednu ženskú rozflákal tak po ceste že jej naušnicu našli na druhom konci mesta viete čo chalan dostal??? na pol roka mu zobrali vodičák aj to si liečil nohu pretože ju mal niako vážne zlomenú!!!! takže dobre porozmýšlajte kto je pirát a kto nie...ked som podla vás pirát ja tak potom sme všetci!!!

rebel

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 10:00

Vazeni, to ze to chalan priznal nie je zle. Horsie je to s vami, ktori ho kritizujete a jazdite este horsie a nepriznate to.
On len napisal aka je realita, ako obcas jazdi, vy aj ked jazdite rychlo, tak mate bobky v trenkach si to priznat pomaly aj pred sebou.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 213 neregistrovaných