Nebude to proste obyčajne GSM zabezpečenie? Myslím, že to sa dá rádovo niekoľko krát lacnejšie vybavit mimo BMW. A do čoho to chces dat, do 1er alebo niečoho iného? Myslím, že 1er niesu az tak kradnute aby sa to oplatilo a zase ked ide niekto zobrat nejake lepšie auto tak má zo sebou rušičku.
Ak chceš zabezpečiť svoje auto tak sú určite oveľa dôležitejšie veci ako napr zaslepenie OBD portu, samozrejme GPS je skvelá vec, len trocha drahá (a myslím, že hlavne od BMW), takze by som začal inde.
Ked uz tak ber balik Automatic Plus - tam je podstatna vyhoda ze ti aj VRATIA ukradnute auto.
Len zalezi v akych konkretnych krajinach operuju (pri vyhladavani a navrateni vozidla) - ci su zahrnute aj krajiny mimo EU (napr. Chorvatsko, Turecko) ci dokonca Ukrajina, Rusko.
Ked mas vyhradeny isty balik na zabezpecenie tak osobne by som poriesil skor nejake kvalitne zabezpecenie (kvalitne mechanicke + elektronicke ako VAM01).
myslim ze ta vec pomoze proti amaterom, ktory nenosia rusicku.
Asi najlepsi pripad je Hamsikovej frajerky (najdi si to niekde, pisalo sa o tom vela). Prepadli ju na cervenej asi, a vzali auto ze ju vyhodili. Potom Hamsik zavolal do BMW a oni dialkovym vypli auto a zlodejom to zdochlo a uz sa s tym nepohli
no a preto je dobré, keď pri rozjazde sa ti zamkne auto Zeder sa do nových nedá dať, VAM01 je len predražená krabička, v ktorej je len "prepinovaný" káblový zväzok. najlepšie je mať známeho autoelektrikára a nech ti vymyslí vlastný druh zabezpečenia
K VAM01 - nie je dolezite technicke vyhotovenie ale ze alarm/imobilizer NEBOL prekonany co je dnes rarita.
Okrem toho neverim ze nieco (skoro) identicke spravi (v rovnakej kvalite) ten "znamy" ci bezny elektrikar. Salat: nasilne odtiahnutie auta sa urcite neda povazovat sa prekonanie alarmu a navyse to auto zlodej moze pouzit akurat na suciastky (kedze by zlodej musel komplet nanovo prekablovat auto - co je "trochu" problem).
HOWGH (specialne k VAMu) - aby som to tu nezaspamoval.
Naposledy upravil/-a auto111 v Nedeľa, 2. Decembra 2012, 23:53, upravené celkom 1 krát.