... všetko o BMW ...
lubomt napísal:No tak neviem. Ty si autoelektrikar. My autoelektriku nerobime, davame ju robit autoelektrikarovi. Ale ci uz teda zle nahrali soft alebo sa poskodila, je uz jedno... Nedovolim si tvrdit teda, ci je samostatna RJ, na starsich to tak bolo. Softy v tej firme dokazu prehrat z jednej do druhej. Teraz je to uz iba o mechanickej zavade. Diky za vysvetlenie. Elektrika auta zas nie je moj obor
lubomt napísal:Sorry, nemal som cas pozerat papiere, cez den je dost roboty... Ked kuknem, napisem, ale aj tak je to uz jedno... Vzdy piseme cenu dopredu, sle toto bol co si pamatam nejak zvlastny pripad, ze som nevedel s urcitostou nacenit a neviem, ci nebolo dane predbezne 1000 a zabudlo sa zavolat... Slebo chalani ju urobili bez toho , aby ma vopred oboznamili, uz neviem proste... Ten mesiac sa robili 3auta bmw 535d. Ale keby nechcel, veci by som si vybral spat... Ako vravim, teraz je to uz jedno
dudo napísal:
..je to dost silna kava preinvestovat do veci 2600e pricom jej chod nie je OK, na tom sa asi zhodneme.
Ako na tom boli tie ostatne tri 535d ?
Vsetko funkcne po oprave u vas/zakaznici spokojni? su to klubaci?
Vedia dat na teba referencie? Vies dat na nich kontakt?
Robilo sa u nich nieco aj s hydromenicmi?
Kolko vysla oprava tychto troch? ...orientacne by si vedel povedat?
...toto su veci pri ktorych by si si tu vedel trocha pomoct...lebo povedat ze chlapci opravovali bez tvojho vedomia je velky zadrhel pre reputaciu firmy a serioznost pri jednani so zakaznikom, a to uz ani nehovorim o ludoch kt hladaju info po nete a potrebuju niekoho na taketo prace.
Som za to ze problemy by sa mali riesit s chladnou hlavou: moj nazor, ze by ti v tomto pomohlo ak by si nasiel spolocnu rec s kolcom, kde:
1. napravil by si si reputaciu tym ze aj problemovu vec vies dotiahnut dokonca (to si ludia dnes dost vazia, lebo servisov je habadej, horsie je to s kvalitou..)
2. zdarny koniec pomoze aj kolcovi aj tebe
3. nechat vec plavat je v tomto konkretnom pripade najhorsie...odplasis si cast potencialnych zakaznikov, kt predtym ako zacnu vec riesit zhanaju info po nete
Ja viem, ze aj ty mas svoje argumenty na obranu, precital som si celu diskusiu, ale vychadzam zo zakladu, a teda: za 2600 by som cakal fungujucu krasne radiacu prevodovku..
Ak sa das do opacneho garde, urcite by si cakal to iste si myslim...
Zdar ku najdeniu spolocnej reci, budem to tu sledovat ako to cele dopadne!
lubomt napísal:Chalani, kontakt na zakaznikov nedavam. Zas nechcite veci, ktore sa zas verejne nedavaju. Predsa len chcete vela. Vsetci boli spokojni, auta chodia bez problemov. Ceny si nepamatam, musel by som hladat. Nie vzdy sa podari vsetko na prvy krat, Ty si tiez asi neomylny a myslis , ze vsetko co sa vyrobi, nemoze sa hned aj pokazit? Ked bude mat cas, auto donesie...
LOKI napísal:3x 535d za jeden mesiac ? tak potom nezabudnite pridat do nakupnej poradne pre 535D ze po kupe treba riesit repas prevodovky
ptz napísal:prepac, urcite nechcem zbytocne vrtat. ale ked robis opravy v radovo tisice eur, myslim, ze pristup by mal byt trochu iny - ale to je len moj nazor
lubomt napísal:robime toho dost a nie som computer, tak prestan laskavo vrtat