... všetko o BMW ...
kolco napísal:Este raz. Cena nakladov na opravu mala byt zisteni zavady cize otvorenia prevodovky telefonicky konzultovana. Na zakazke nebola ziadna suma za opravu. Moj nazor je, za pan LuboMT mi mal auto dat v poridku. Ked som si prisiel po auto ned na prvom semafore v MT prevodovka pri zastaveni dost kopla. Volal som do servisu a bolo mi povedane ze to urobilo aj im ale ze to sadne ak si dobre pamatam. Ked viem ze nieco nieje OK tak auto jednoducho nevidam.
dudo napísal:
LuboMT, prosim ta toto nemozes mysliet vazne..ved je prirodzene ze ked si das vec opravit tak necakas, ze sa ti hned pokazi..a ak sa aj pokazi co sa stava, tak je normalne to dotiahnut dokonca nie?
Nenavazam sa do teba pochop, len hovorim co si ja predstavujem pod slovom serioznost...opravte ma prosim niekto ak sa mylim, nie som neomylny.
LOKI, myslim ze pri tom vykone a ak ma uz auto nejakych tych 200k za sebou by to clovek ocakat mal..sice kamarat ma na Medvedovi E320 za sebou 330k bez repasu, ale aj tych 200k je podla mna slusna vydrz ak auto preslo cez 3-4 majitelov
LOKI napísal:
kolco ale tak zase ked to nekonzultoval ked ot prvy krat menil a neboli ste dohodnutí na tej sume, si mu mal povedat nie dakujem, tak sme sa nedohodli, dajte mi ju do povodneho stavu a nedam si to uvas urobit za tu cenu...nikto ta predsa nenutil to zaplatit
lubomt napísal:
dudo napísal:Neboj, aj medvede padaju ako hrusky, 2,7cdi, 400cdi, 3,2cdi menej... Ale je pravda, tie auta maju kazde nad 200-250.000km, niektore sj viac, nikto si take auto nekupuje na vystavu...
dudo napísal:Len pre info, firma ZF ma autorizovanu pobocku v Jihlave a su v komunikacii velmi ochotni:
http://www.zf-pakra.cz/
Info ktore mi vedeli poskytnut:
- cena prevodovky vymennym sposobom (ZF posle podla cisla kusovniku prevodovky z Nemecka uz repasovanu) je 75 000Kc bez DPH + prace s nahodenim (zalezi uz na vas ci si po nu len pridete alebo si ju nechate v ZF aj nahodit)
- druha moznost: diagnostika, rozobratie, vymena poskodenych casti, kontrola mieri opotrebenia stavajucich casti... co je podla ZF lacnejsia alternativa, najcastejsie pouzivana kde: garancia po oprave je 6 mesiacov, doba opravy tyzden max dva
Jednoducho, treba zavolat poinformovat sa..su uchotni, o nieco drahsi (i ked tych 75litrov je podla nich maximum kt nie je bezne) a na zvazenie je aj reputacia+skusenosti a to ZE SA JEDNA PRIAMO O ZF!
Nerobim im tu reklamu, ale toto sa podla mna do temy viac ako hodi, aby ludia vedeli predchadzat podobnym problemom ako je ten ktory sa tu riesi. U mna kazdopadne favorit, kt by som zrejeme dal doveru pri repase.
Treba sa prehrabat na nete poriadne.
airbone napísal: