... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
ViktorDDD napísal:moje staré TDSko dymí menej ako o 10rokov novšie TDi, takže úplne súhlasím s TT-SIMIK-om
američania majú takú oblohu akú majú lebo 90% z nich jazdí na 4 a viac litrových autách, čo aj pochopím pri tých cenách PHM
ViktorDDD napísal:1,02?ja som mal s mojou starou predkomôrkou minulý týždeň na emisnej (bez EGR) 1,12 a to moje auto asi padá do inej kategórie lebo je tam povolená hodnota 2,8
Endru08 napísal:Zdarec všichni , mám 318tds compact a chci zaslepit EGR ventil , už jsem ho měl venku a vyčistil sem ho , ale nevím jakou hadičku , trubku nebo co mám zaslepit a jak ... Díky za odpověd
starynovy napísal:Preco by nebol dobry? Vsak tak to ma fungovat, EGR funguje len na volnobehu, lahkej zatazi, od urcitych otacok je vyradeny, a taktiez od urciteho atm. tlaku. Ako by to auto tahalo keby tlak z turba siel do vyfuku?
ViktorDDD napísal:1,02?ja som mal s mojou starou predkomôrkou minulý týždeň na emisnej (bez EGR) 1,12 a to moje auto asi padá do inej kategórie lebo je tam povolená hodnota 2,8