... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
ViktorDDD napísal:u TDS sa nič nestane keď sa EGR zaslepí, problém je až u novších euro 4 tuším, takže tú plechovú záslepku tam môžeš nechať ale odpoj aj podtlakovú hadičku a koniec niečim zablenduj, ja to tak mám riešené na mojom už rok a pol bez problému
Blondak napísal:dozvedel som sa že v robote mame ultrazvukovu vaničku do ktorej sa zmesti sanie + maju ešte aj nejaky špeci pripravok na rozpuštanie karbonu. Ak bude možne tak im to tam zanesem a potom hodim foto.
Bangysko napísal:Caute vsetci...Kupil som si 525 tds.A tiez mam problem,neviem ci s EGR ventilom alebo cerpadlom.No lenze ja mam 2 kovove trubicky vyvedene z EGR vetilu smerom dole..v jednej je zapojena hadicka auto ide asi do 170 km a potom dalej nema tah..No ak som to prepojil do druhej trubicky uz absolutne neslo tak...Slo asi 110 a viac nie..Moze to byt s ineho auta,alebooo nekae pokazene ? dakujem pekne za pomoc.
ViktorDDD napísal:minulý týždeň som bol na emisnej s tdskom so zaslepeným EGR a dostal som ešte aj pochvalu že sú až prekvapujúco dobré výsledky