... všetko o BMW ...
tyler55 napísal:no ja praveze uz nechcem sportove auto. Preto chcem e46 lebo podla mna ma to auto sportovy nadych ale nie je tvrde pokial ho kupim zo seriovym podvozkom ziadny m-tech nechcem. Cestujem vela kazdy tyzden do ciech a uz mam nasich jam na cestach plne zuby. BMW rady 5 je na mna moc velke vobec o nom neuvazujem.
kobrakai napísal:Jop treba sa previesť v jednom aj v druhom. Každopádne ak si raz sadneš do e39 tak už nad e46kou nebudeš rozmýšľať.
Panak666 napísal:podla mna je odpoved jasna :)
postav si vedla seba e46po fl a e39po fl. za e39 posobi strasne staro, proste robia sa uz od 96teho do 2003 a ten fl bol naozaj nepatrny oproti e46, proste ta e46 posobi v rovnakom rocniku mladsie , ci paketova alebo nie, pokial je tam mpaket aj tak si myslim ze e46 ma naviac lebo ten predok je taky viac dravy...
ked som hladal auta na kupu chcel som kombika, vahal som e46vs e39, e39 v kombi je fakt priestrane, ale vzdy ked som to ukazal frajerke povedala : to je uz stare, ked som ukazal e46 v danom rocniku nepovedala nic ... na e61 a e91 nemam takze to som neriesil... nech sa uraza co kto chce ten fl na 5er bol mizerny a posobi furt rovnako -staro -preto tie ceny...
3er je mensie komapktne auto v danom segmente so sportovym nadychom-tvrdsim podvozkom-mpacket je uz tvrdy dost
5er je uz limuzinka jak ma byt, pritom vahovo tam nie je az taky markantny rozdiel oproti e46, /vela zalezi od vybavy /
na dochadzanie do CR a roztrkane cesty by som riesil 5er na dajakom rozumnom obuti a nie 19"alu...
ked sa chces povozit v e46paketovej neni problem
pelo napísal:5er nie je velka, podla mna je tak akurat. A hlavne je pohodlna a da sa zohnat za par susnov vo velmi dobrej vybave. e39 sa predavaju lacnejsie ako e46 v social edition, co je haluz. Pokial Ti ide o komfort na dlhe cesty, tak radsej e39. Pokial viac sportovejsia jazda, tak e46. Pokial ide o co najlacnejsie diely, tak Octavia.
BMW klub je trochu ina sorta ludi, vacsina majitelov BMW svoje auto neberie len ako presuvadlo, je to nieco viac, tie auta maju charizmu, dusu a tak k tomu aj pristupujeme. Takemu autu odpustis aj ked sa nahodou zahrabes niekde na snehu (ked mas dobre gumy tak problem nie je, ja som zatial vyliezol vsetko, na gumy si potrpim) a ked si pyta nejaku udrzbu, tak pokial na to nemas Ta to sice trochu serie, ale robis to s laskou a mas dobry pocit z kazdej dobre odvedenej prace na tom aute. BMW je povacsine clen rodiny...osobne som po BMW nikdy netuzil, priam som neznasal faganov na tych "crepoch". Ale po kradezi Golf IV som sa nahodou dostal k e36 Compact a odvtedy uz nad inou znackou ako BMW ani nepremyslam. Momentalne mam 2 e39, 520i a 525i, obe po facelifte. Ta 525i je podla mna tak akurat, co sa tyka jazdy aj spotreby...najlepsie by bolo, keby Ta nejaky klubak previezol v e46 a e39...
PS: Aj tu sa najdu nevyjasene decka bez rozumu, vacsinou ich spoznas na rozheganej hrdzavej e30 alebo e36, co sa potrebuju nahanat aj s fabiou HTP...aj ked tie fabie HTP a octavie 1.9Tdi sa dost casto chcu nahanat viac, to je zas druha skupina blbcov, ktorych je bohuzial na nasich cestach prevaha. Preto tu podaktori, ked pocuju slovo Octavia takto reaguju...
Panak666 napísal:podla mna je odpoved jasna :)
postav si vedla seba e46po fl a e39po fl. za e39 posobi strasne staro, proste robia sa uz od 96teho do 2003 a ten fl bol naozaj nepatrny oproti e46, proste ta e46 posobi v rovnakom rocniku mladsie , ci paketova alebo nie, pokial je tam mpaket aj tak si myslim ze e46 ma naviac lebo ten predok je taky viac dravy...
ked som hladal auta na kupu chcel som kombika, vahal som e46vs e39, e39 v kombi je fakt priestrane, ale vzdy ked som to ukazal frajerke povedala : to je uz stare, ked som ukazal e46 v danom rocniku nepovedala nic ... na e61 a e91 nemam takze to som neriesil... nech sa uraza co kto chce ten fl na 5er bol mizerny a posobi furt rovnako -staro -preto tie ceny...
3er je mensie komapktne auto v danom segmente so sportovym nadychom-tvrdsim podvozkom-mpacket je uz tvrdy dost
5er je uz limuzinka jak ma byt, pritom vahovo tam nie je az taky markantny rozdiel oproti e46, /vela zalezi od vybavy /
na dochadzanie do CR a roztrkane cesty by som riesil 5er na dajakom rozumnom obuti a nie 19"alu...
ked sa chces povozit v e46paketovej neni problem
tyler55 napísal:este by som sa rad vratil ku tym motorom r6: Za posledve dva dni som precital dost for o tychto motoroch a velmi casto sa vyskituju kolisave otacky, netesnosti, menene vselijake tesnenia pri vanose(ani neviem co je), pod ventilmi ci kde, hardyspojka(neviem na co a kde tam je). Da sa toto vsetko pri obhliadke skontrolovat? Mam povedat predavajucemu nech je motor studeny alebo zohriaty ked pridem? Ake su indikacie ked ide motor tak ako nema? Su na motore nejake casti ktore si clovek puntickarskej povahy zvykne cistit menit alebo kontrolovat? Je to vela otazok ale chapte kupit auto a potom vymetat fora kvoli porcucham som uz zazil a nerad by som to zopakoval
tyler55 napísal:este by som sa rad vratil ku tym motorom r6: Za posledve dva dni som precital dost for o tychto motoroch a velmi casto sa vyskituju kolisave otacky, netesnosti, menene vselijake tesnenia pri vanose(ani neviem co je), pod ventilmi ci kde, hardyspojka(neviem na co a kde tam je). Da sa toto vsetko pri obhliadke skontrolovat? Mam povedat predavajucemu nech je motor studeny alebo zohriaty ked pridem? Ake su indikacie ked ide motor tak ako nema? Su na motore nejake casti ktore si clovek puntickarskej povahy zvykne cistit menit alebo kontrolovat? Je to vela otazok ale chapte kupit auto a potom vymetat fora kvoli porcucham som uz zazil a nerad by som to zopakoval