... všetko o BMW ...
voMacK napísal:
mozno tak dve minuty do roka...v BA ani to nie![]()
mat pohanane vsetky napravy ma skutocne vyznam tak akurat, ked clovek zije v kopcoch ...alebo ma nejaky brutalny supersport, kde jedina pohanana naprava rovna sa omotaniu o stlp...alebo proste sa boji soferovat na cisto RWD a boji sa to priznat, ze ano
tyler55 napísal:najprv pisete ze ja porovnavam neporovnatelne a matex si sem hodi video kde porovnava objem motora 1.8 a 3.0![]()
Darkness napísal:az na to ze RS-ova octavka neni ciernobiela telka ... je to dost dobre auto hlavne druha generacia !
tyler55 BMW klub je tak trocha iny ako ostatne, tu spomenut inu znacku a hlavne skodu alebo vw je samovrazda
a ze clovek v octavke= cestny pirat je tiez kktina zalezi od cloveka a nie auta ...skor by som to prirovnal k tym mladym deckam v starych bmw a audinachaspon podla mojej skusenosti
Panak666 napísal:ja nechapem na co to porovnava, ked chce mat embečku nech si ju kupi /dalsiu/ a nech ma za 5litrof woe turbokar....
ja som RS mal a podla mna ked to porovnam s e46 tak e46vyhrava. motoricky to nechcem moc porovnavat kedze mam kachle. ale interier podvozok, materialy pouzite kde sa pozres, co kde chytis. mas na to kup si bmw v 3litri, nemas na to? nespekuluj a kup si embecku kde mas vsetko za 5korun....
PS: nezabudni kupit dajaku vydojenu ludru najlacnejsiu, social edition, kde bude vsetko na salat a potom nadavat aku su bmw hrozne auta..