... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
JozefSvob napísal:a mamicka vie alo ojebavas ludi?lebo vies mozes natrafit pri tvojom ojebavany aj na ludi ktory to len tak nenechaju...a vis zdrotovana papula dost boli:) ne ze by som sa vyhrazalTo amg je mojemamicka ma nove ml 63
JozefSvob napísal:Je jedno kto kupuje auto, mam sa hanbit za to ze mam amg od mamy?Mna sa nikto nikdy nedotkol a ani nedotkne
JozefSvob napísal:panic nadosmrti, vsak kto by sa ta aj dotkol, ked si taky odpad:D Mna sa nikto nikdy nedotkol a ani nedotkne
JozefSvob napísal:Mna sa nikto nikdy nedotkol a ani nedotkne
JozefSvob napísal:Je jedno kto kupuje auto, mam sa hanbit za to ze mam amg od mamy?Mna sa nikto nikdy nedotkol a ani nedotkne
Patqooo napísal:Mimo dobrý nápad,mám viacerých známych v JoJke,ktorí by sa toho aj ujali ... Dnes večer budem na jednej ochutnávke vín s jednym z nich. Ak máš záujem,napíš mi PM a aspoň ho trocha strápnime pred národom
Patqooo napísal:btw mám printscreen každej jednej strany tejto diskusie,keby sa to rozhodol zmazať ... O tom ako sa jeho nikto nedotkne a bla bla ... Aspoň sa ľudia trocha posmejúvážne ak máš záujem,tak veľmi rád ti s tým pomôžem ...