... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

JozefSvob
Auto: E92
Kraj: Bratislavský

Re: Neseriozni predajcovia

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 02:20

To amg je moje :( mamicka ma nove ml 63 :D

Užívateľov profilový obrázok
Sijo
Auto: E46Compact
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 10:28

haha, mamicka mu kupuje auticka ale POZOR lebo su JEHO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

miki012
Auto: x5
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 11:01

JozefSvob napísal:
To amg je moje :( mamicka ma nove ml 63 :D
a mamicka vie alo ojebavas ludi?lebo vies mozes natrafit pri tvojom ojebavany aj na ludi ktory to len tak nenechaju...a vis zdrotovana papula dost boli:) ne ze by som sa vyhrazal

JozefSvob

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 13:10

Je jedno kto kupuje auto, mam sa hanbit za to ze mam amg od mamy? :D Mna sa nikto nikdy nedotkol a ani nedotkne :(

auto111
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 13:47

JozefSvob napísal:
Je jedno kto kupuje auto, mam sa hanbit za to ze mam amg od mamy? :D Mna sa nikto nikdy nedotkol a ani nedotkne :(

Odpoved na tvoju otazku:

ANO mal by si sa ... (specialne ked pises ako si za vodou je to celkom hanba).

K druhej vete: to su silne slova - to by si mohol napisat keby si bol syn prezidenta SR.

Patqooo

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 13:53

chlapec si platí asi "kamarátov" tak si myslí aký on je nedotknuteľný ...

MimoSK
Auto: E92,E70,F10,F10M5
Kraj: Košický

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 14:04

Hm zasa neodpoveda na moje otazky zo vcera, klasika... tak nic... bol by to pekny prispevok pre cas alebo plusku... vozi sa na AMGckach a na internetovych bazaroch okrada o 500€.
Obrázok

Patqooo

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 14:43

Mimo dobrý nápad,mám viacerých známych v JoJke,ktorí by sa toho aj ujali ... Dnes večer budem na jednej ochutnávke vín s jednym z nich. Ak máš záujem,napíš mi PM a aspoň ho trocha strápnime pred národom :mrgreen:

Patqooo

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 14:48

btw mám printscreen každej jednej strany tejto diskusie,keby sa to rozhodol zmazať ... O tom ako sa jeho nikto nedotkne a bla bla ... Aspoň sa ľudia trocha posmejú :mrgreen: vážne ak máš záujem,tak veľmi rád ti s tým pomôžem ...

ROKI49
Auto: G20 330i

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 18:55

JozefSvob napísal:
:D Mna sa nikto nikdy nedotkol a ani nedotkne :(
panic nadosmrti, vsak kto by sa ta aj dotkol, ked si taky odpad
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 18:57

JozefSvob napísal:
Mna sa nikto nikdy nedotkol a ani nedotkne :(

tak to musi byt smutne, cely zivot o samote, ziadny ludsky dotyk...to si skoro ako v I am legend :lol:

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 19:55

JozefSvob napísal:

Pocuj hanbit by si sa mal lebo pysit sa cudzim perim nieje bohvieco....ak ti mam pravdu povedat nechcel by som sa narodit ako ty a vyrast v hotove nemehlo ktore vo svojom volnom case ktoreho ma dostatok ojebava ludi o drobne ale hlavne ,ze si ZAVODAR :thumbup:

A byt zabezpeceny nieje vsetko moze nastat chvila kedy ti budu te prachy uplne na 2 veci...tym ti nechcem priat nic zle aj ked raz ako ti pisi chalani na to doplatis ...keby si takto mna ojebal a vedel by som kde byvas ta by som to tak urcite nenechal, mas stastie ,ze Mimo sa nema chut zahadzovat s takym frackom rozmaznanym...

Nereagoval by som na teba ale kedze tu o tebe pise viac ludi myslim si ,ze si ozaj plesnivec poriadny...

Aby si si nemyslel ,ze ti len zavidim jasne ,ze s peniazmi sa zije lahsie ale neznamena to ,ze mas byt dokonca zivota parazit mozno si uzijes zivot ale tvoj zivotny prispevok do spolocnosti je 0 bodov..
Keby si bol ako napr. Steve Jobs ktory tiez vyrastol ako povolanie syn ale nasledne vybudoval obrovske imperium a ludia z IT budu k nemu este dlho vzhliadat budu chciet dokazat co dokazal on...
Alebo Bear Grylls ktory mal tiez otca vplivneho Britskeho politika no aj napriek tomu isiel svojou cestou a vstupil do Britskych specialnych jednotiek a nasledne prekonal par svetovych rekordov + ma vlastny program na Discovery to su ludia ktori sa nemusia hanbit za ,,povolanie syn"

Ale ty furt budes len cicat bradavky rodicov sudiac podla tvojich prispevkov a postoju k moralnym hodnotam ...
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

JozefSvob

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 23:13

Patqooo napísal:
Mimo dobrý nápad,mám viacerých známych v JoJke,ktorí by sa toho aj ujali ... Dnes večer budem na jednej ochutnávke vín s jednym z nich. Ak máš záujem,napíš mi PM a aspoň ho trocha strápnime pred národom :mrgreen:

Poznam sa velmi dobre so synom borovskeho,tvoji znamy ho urcite poznaju :wink: zajtra s nim idem von pit btw :D

K prispevku ze sa len prizivujem - predstav si ze to tak nie je,sice som dostal nejake tie eura na rozbehnutie vlastnej firmy ale predstav si celkom sa mi dari a nesedim doma a nezobrem stale :smile:

JozefSvob

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 23:20

Patqooo napísal:
btw mám printscreen každej jednej strany tejto diskusie,keby sa to rozhodol zmazať ... O tom ako sa jeho nikto nedotkne a bla bla ... Aspoň sa ľudia trocha posmejú :mrgreen: vážne ak máš záujem,tak veľmi rád ti s tým pomôžem ...

Dojdi do Ba,bude sranda :D na benzin ti poziciam alebo pojdes vlakom ?

Patqooo

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 23:30

JoJ nie je jediná možnosť na SVK, nie ste jediný vplyvný ľudia v tejto krajine. Otec žije dlhé roky v ČR a je jedným z akcionárov vo firme, kde je akcionárom takisto manžel šefky vydavateľstva Ringier, pod ktoré patrí aj Váš obľúbený Nový Čas ... :mrgreen: už len za tieto tvoje reči si dám záležať na tom, aby to bolo medializované ... Mimo mi rád poskytne "dôkazy" a som zvedavý čo budeš rozprávať potom ... budeš už druhykrát v novinách :mrgreen: keď ťa prvýkrát okradli v internetovej kaviarni o bundu :lol: :roll:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 227 neregistrovaných