... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Patqooo napísal:manžel šefky vydavateľstva Ringie
JozefSvob napísal:
http://www.ringieraxelspringer.sk/custommanagement/100
Peter Mertus je v skutocnosti gay a hra rolu manzelky ?
JozefSvob napísal:toto je inac ubohy clovek.velky sef nikto sa ho nedotkne a ojebava o 500ecek na bmwklubeLebo uz skoncil Dr. House a nemam co robitDementika mas medzi nohami ty saso
Predstav si ze vacsina bohatych ludi v BA zbohatli spolocne,ak nie naraz cize sa vacsina pozna...
Cize si moju ponuku neprijal ?
Patqooo napísal:JoJ nie je jediná možnosť na SVK, nie ste jediný vplyvný ľudia v tejto krajine. Otec žije dlhé roky v ČR a je jedným z akcionárov vo firme, kde je akcionárom takisto manžel šefky vydavateľstva Ringier, pod ktoré patrí aj Váš obľúbený Nový Čas ...už len za tieto tvoje reči si dám záležať na tom, aby to bolo medializované ... Mimo mi rád poskytne "dôkazy" a som zvedavý čo budeš rozprávať potom ... budeš už druhykrát v novinách
keď ťa prvýkrát okradli v internetovej kaviarni o bundu
![]()
LOKI napísal:
a ja mam krsneho co ma suseda ktory chodi vencit psa a takeho isteho psa ma baba co jej bratranec z druheho kolena ma zenu co robi v markize na recepci...![]()
Chalani vam tu teda dobre kurujesa radsej venujte niecomu zmysluplnejsiemu ako vyhrazaniu apod.
MimoSK napísal:Nic v zlom LOKI, ale ked by teba podvodom obral nejaky clen klubu o >500€ tiez by si nesedel niekde ticho v kute.
JozefSvob: stale ziadna odpoved na moj prispevok z 24 Okt 2012, 09:04??? Druhu navigaciu nepotrebujem, ale bolo by pekne ak by si poslal tu prvu za ktoru mas peniaze uz vyse roka!...
LOKI napísal:
dal si to na policiu ? riesil si to aj nejako inak ako tu na fore ? ak je to pravda, je to ujma nad 280e a teda nie len priestupok...kolko vazil balik, kolko vazi ta navi co si mal dostat ?
JozefSvob napísal:Preco ked mas firmu a tak dobre sa ti dari nevratis rovno tych ojebanych 500 ecok a bude tu pokoj? Ludia sa neposudzuju podla svojho majetku ale podla niecoho comu sa hovori charakter (v tvojom pripade pozri slovnik cudzich slov) a ten mas na urovni stoky. Proste vrat co si dlzny a cela tato tema skonci.na benzin ti poziciam alebo pojdes vlakom ?