Dík za odpovede a niekoľko riešení.
1) Výmenu na štandardné MP3 radio s USB vstupom som absolvoval na mojej E36ke. Ale ako niekto povedal, vyzerá to škaredo a navyše, ani ten zvuk odtiaľ nelezie ako som si predstavoval. Takže ee.
2) MP3 kazetu by som ešte kdesi v šuflíku našiel

ale to je to najkrajnejšie riešenie. Plochý zvuk o ničom.
3) Priamy linkový vstup o orig. rádia je už lepšie riešenie, ale má štyri mínusy (podľa mňa): a/ Ovládanie nie je pohodlné. Furt musíš šachovať s tou prázdnou kazetou. b/ POZOR! Výstup z mp3playera nie je linkový! Je impedančne upravený na prehrávanie do sluchátok. Sila signálu závisí od hlasitosti na playeri. Ak by bol signál príliš silný, bolo by počuť v reprákoch "prerážanie". Pri ešte silnejšom signále by mohol odísť aj vstupný modul na rádiu. c/ z návodu vyplýva, že snímacia cievka magnet. pásky nie je vyblokovaná a jej šum sa mieša so vstupom z playera. Zasa to znižuje kvalitu zvuku. d/ napájanie mp3ky.
4) Tá krabička namiesto CD-meniča sa mi vidí ako najpraktickejšie riešenie. Není to zadarmo, ale keď som už naškriabal nejaké dukáty na E46, snáď sa niečo nájde aj na krabičku.
5) Vymeniť to za novší originálny riad by bolo asi najlepšie, ale vrážať celé výplaty do "tuningu" 10-ročného auta, ako to robia mladí chlapci, sa mi nesce. Už mám svoje roky.