možno chvilku budeme meskat, bo musime este na pohotovost do TT
BMW E21 - 323i v šádiu príprav na práce na aute BMW E30 - 316i Touring Workcar BMW E10 - 2002 Targa konečne kompletne BMW E9 - 3,0 CSL - otec BMW E9 - 2,8 CS v uprave CSL - otec BMW E10 - 2002 - otec
Chalani parádna akcia, dakujem organizátorom za krásnú sobotu. Veľké plus pre chalanov s autoglymu, všetko vysvetlili ukázali boli fakt super. Som spokojny a zhorený, budúci rok keby ešte nejaký bazénik vymyslite tak by to bol asi raj a bufet tento rok tiež paráda, gulašik a vychladená kofolka prišla vhod.... Tí ktorý chceli tie znaky, tak sa ešte raz ospravedlnujem mali príst v piatok žial nejak neprišli tak stačí ked mi poposielate adresy s farbou znaku a velkosťou všetko vám to odošlem Ešte raz ďakujem a klobúk dolu z roka narok lepšie, už sa teším na ďalší ročník.
Aktual.: e21 /e36 318i / Mini - Príbeh Ex: e36 320i coupe - Príbeh Ex: e30 318i cabrio - Príbeh Ex: e30 325i coupe - Príbeh
Poviem iba jedno, fakt super akcia,super zorganizovaná,takže veľké 1* pre organizátorov.......a pre ostatných máte krásne auta.......pre mňa osobne lepšie ako carat....+++++ a ešte raz +
Pre mna a pre Peta s M3 E92 trosku zly harmonogram .. neskoro sa zacalo a zdlhavy slalom na 2 kola , potom vyse hodinova predvadzacka pocas ktorej sme mohli uz davat sprinty ale asi bol zaujimavejsi slalom no.. Boli by sme tam kludne aj do noci kebyze nemame povinnosti ale bohuzial cas tlaci a 2 hodiny cesta .. Mozno nabuduce
Inak vyhrady nemam , pekne pocasie , fajn prostredie , hudba okej , jedlo tiez na urovni.