... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
sir.andreas napísal:Ti co ta strasia poznaju akurat stare moskvice...netvrdili ti nahodou vsetci ze aj automat je blbost a nikdy by ho nechceli?? Obvykle tvrdenia a vyroky VW group "zadny nahon nikdy,v zime ta bude tocit"...+ vyrok víkenďákov "automat nikdy, to nie je radost z jazdy,ja si ju chcem vychutnat"
fici napísal:Zdravím, presedlal som zo škodi na bmw 320d, konkrétne E91 120kw. r.v:12/2005.
chcem sa spýtať či a kedy sa stretávate. Mal by som viacero otázok jedná sa viac menej o rady, aké máte skúsenosti v zime auto som si kúpil asi pred týždňom tak to bude moja prvá zima, prípadne prvá mokrá vozovka, veľa ľudí ma strašilo že sa mám na čo tešiť je to naozaj také zlé či viac menej o zvyku (pretáčavosť).
a druhá vec jedná sa o automat mám najazdených 200 tisíc a počul som že prvé by som mal hneď vymeniť filtre olej- klasika, ale hlavne olejovú vaňu ktorá je spolu z filtrom- ževraj drahá záležitosť máte skúsenosť meniť/nemeniť? alebo v servise budú mi vedieť povedať.
Ďakujem za odpovede prípadne rady.
fici napísal:chcem sa spýtať či a kedy sa stretávate. Mal by som viacero otázok jedná sa viac menej o rady, aké máte skúsenosti v zime auto som si kúpil asi pred týždňom tak to bude moja prvá zima, prípadne prvá mokrá vozovka, veľa ľudí ma strašilo že sa mám na čo tešiť je to naozaj také zlé či viac menej o zvyku (pretáčavosť).