... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Vlado Behun napísal:Este k tomu poplatku... je kazdemu jasne, ze my, co mame 180kW+ platime mrte dani napr. v PHM, kedze mame min 10 -15l+ spotrebu, a s tym suvisi aj platenie spotrebnych dani a DPH z paliv, nie?......
Nech si skusia zratat, kolko dani za 5rokov pri 40K km rocne s priemernou spotrebou 13l+ zaplati takyto majitel auta, a ci to nie je dost ....
Adam_BA napísal:Ja ale stale neviem prist na jednu vec...
Odkedy je kurva kW jednotkou luxusu?? Ved odjakziva sa v kW meral vykon....alebo fyzika zo zakladnej skoly na slovensku neplati?
A vsimnite si tu srandu...podla nich je napr. aj fabia RS (1,4 TSi) vyssia stredna trieda![]()
mexican napísal:Ja si tuším pôjdem kúpiť k duplovi nejaký Caterham. To sú ľahké skrinky, ktoré nepotrebujú luxusný motor podliehajúci dani, takže ušetrím.
auto111 napísal:Aky problem ? Vsak zalozime firmicku na registraciu aut v CR/Madarsku/Polsku (podla toho kde to vyjde lacnejsie) a zbohatneme.![]()
![]()
Kto sa hlasi ?
JozefSvob napísal:Ja si planujem prehlasit auto na firmu v CR, musim ju ale najprv zalozit
revenge napísal:
Už aj to som počul KAZImíra že v Rakusku ak zistia ze tam nejaka osoba jazdi na cudzich spz dlhsie a byva tam ,tak plati nejaku pokutu.
Chlapi toto je len zaciatok,som zvedavy co pripravia títo nasi Fikokoti nabuduce.