To musis stanovit ty sam, nikto nepozna tvoje auto lepsie ako ty, kazdopadne ma cenu dost velku uz len podla obrazkov, teda trhova cena+, lebo je to pekny kusok, ale predavat sa asi bude dost tazko, kedze dneska si 80% ludi radsej kupi za cenu trebars 10tis eur, rozjebanu E60, ako paradnu E46.
Zalezi ci to chces predavat tak aby si dostal s toho co najviac love, alebo ci to chces predat hned. Ja ceny a ponuku pozeram uz par mesiacov a napr. za 10k sa mozno predavaju krasne 150 kw rv 2004, aj to by som nekupil lebo sa daju za menej. Pozri si ponuku na nete a sam si podla toho urci cenu, plus pozmen podla toho ako rychlo chces predat.
Vies co nemam m paket ale pozeral som a predne tlmice mam SACHS SPORT tak neviem ci to niekto menil alebo tam su od vyroby take. ale urcite citit rozdiel v jazde.
Fuxxo napísal:
to myslis vazne? mas tam mpaket podvozok? lebo ja som nepocitil vobec nic takze je to velmi zaujimave..
predpokladam,ze volant je z CZ ...mam tu istu kombinaciu akurat multifunkciu mam normal a spodok mam carbon..daval som calunit na jar a zatial max spokojnost.
nie nie volant je od chalana z Krupiny... chcel som aj ja z cz ale nasiel som toto a som maximalne spokojny... suoper pristup vymena na mieste a maximalna kvalita... fakt spokojnost
Taakze moznost kupit dva jazdene vstreky s dobrimi hodnotami takze idem do toho. Sk1r3x mi ich mozno pomoze vymenit kedze je blazon do vsetkeho a nicoho sa neboji a potom uvidime co to auto konecne dokaze... pretoze mi uz zerie nervy ze to nema vykon. a tie dva ktore mi ostanu si dam casom zrepasovat. trosku auto vyluxujem a pridam nejake fotky aktualne...